sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Щастие и успех»Как да хванете късмета си в ръце?

Как да хванете късмета си в ръце?

Как да хванете късмета си в ръце?
3D куб Ubik за деца и възрастни
Препоръчано за малки и големи:
3D куб Ubik за деца и възрастни
17.00 лв.
Виж ››

Някои хора се смятат за каръци по рождение. На тях все им се пада късата клечка, когато теглят късмет, на изпит избират най-трудната тема, никога не получават награди и си мислят, че <все не им върви.

Дали наистина са родени без късмет, или просто отказват да видят късметлийските моменти в живота си? И могат ли да променят това, така че да хванат късмета в ръцете си? Има няколко основни – нека ги наречем „вселенски правила“, които, ако ги следвате, ще ви помогнат да се справите с лошия късмет. Ето ги и тях.

Правило №1: Думите действат като заклинание

Със сигурност сте чували тези каръци непрекъснато да повтарят изрази като Никога не съм бил късметлия! , Ето, знаех си, че нямам късмет! , Все на мен ще се случи, Няма да успея, защото съм без късмет! . Те сякаш се програмират наистина никога да не ги споходи щастието. Думите имат изключителна сила и наистина действат като заклинание. Ако и вие сте сред тези „некъсметлии“, опитайте да замените негативните изречения с позитивни. Използвайте изрази като Този път ще успея! , Аз вече имам късмет, Сега съдбата е на моя страна и други подобни утвърждения. Дори да не вярвате в тях, опитайте да ги използвате все по-често. Скоро късметът наистина ще се обърне.

Правило №2: Каквото си поискаш, това получаваш!

Вселената само чака да „чуе“ вашите мисли, за да ги изпълни. Затова много внимавайте какво си пожелавате. Изборът да нямате късмет в повечето случаи е лично ваш. Може даже да не го осъзнавате. Вероятно имате изгода да се мислите за жертва на лошия си късмет и всички да ви съжаляват? Може би за вас е изгодно да се оправдавате с лошия си късмет и да не поемате отговорности, нито да правите промени в живота си? Вероятно искате да приличате на някого, който също смятате, че не е имал късмет и затова се самоопределяте като каръци? Помислете си дали някое от тези твърдения не е валидно за вас? Ако е така, променете мисленето си още сега!

Правило №3: Каквото посееш, това ще пожънеш

Късмет

Библейското правило важи с пълна сила за всекиго. Добрите дела рано или късно се връщат под формата на здраве, щастие и също – на късмет. Затова просто бъдете добри и вършете добри дела. Но го правете безкористно – без да очаквате нещо в замяна. След време късметът сам ще ви намери и ще започнат да ви се случват хубави неща.

Правило №4: Отворете си очите

Наистина – спрете да бъдете кон с капаци. Огледайте се наоколо, вижте какво имате и какво нямате, забелязвайте хубавите неща, които ви се случват, следете за късметлийски знаци, не пропускайте шансове. Много хора дори не опитват да се измъкнат от омагьосания кръг на некъсметлийския живот, защото не гледат късмета очи в очи. Дори да имат шанс да им се случи нещо хубаво, те го подминават. Не бъдете такива – не загърбвайте възможностите. В противен случай, дори късметът да почука на вратата ви, няма да му отворите, защото просто няма да го познаете.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest