sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Духове и Призраци»Котките и кучетата могат да виждат духове?

Котките и кучетата могат да виждат духове?

котка вижда духове
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Имат ли способността котките и кучетата да виждат духове? Според резултатите на научни изследвания тези животни могат чрез мозъците си да улавят вибрации (фреквенции), които не се възприемат от хората. Ретината при котките и кучетата е способна да възприема ултравиолетова светлина и много други лъчения, които човешката ретина не може да види.

В свое изследване биолози от „Сити Юнивърсити“ – Лондон са установили чрез редица опити и доказателства, че между очите на различните видове животни има голяма разлика. Според тях:

„Кучетата и котките виждат съвсем различен и богат на светлинни възприятия свят, в сравнение с този, който ние хората виждаме.“

Това е причината много често, когато човек е близо до котка, куче или друго животно, да наблюдава реакции, които изглеждат необосновани, и да си мисли, че то се държи странно. Според науката обаче котките и кучетата са способни да виждат неща, невидими за хората. Напълно е възможно да виждат явления и фина материя със специфичен вибрационен интезитет, като тук се включват и души на починали.

UV светлината представлява дължината на вълната, която е извън видимата светлина от червено до виолетово, което човекът може да види. Човекът има леща, която не позволява на ултравиолетовите лъчи да достигнат ретината. Учените бяха на мнение, че и повечето бозайници имат подобни лещи.

дух

Изследване на лещите на мъртви бозайници – котки, кучета, маймуни, панди, таралежи, порове, променя първоначалното им твърдение. Те изследвали колко светлина преминава през лещата, за да достигне ретината, и стигнали до извода, че някои бозайници, за които смятали, че не могат да виждат ултравиолетови лъчи, всъщност могат.

Няма как обаче да не обърнем внимание на признаците, които свидетелстват за нещо повече от това явление. Многобройни са примерите за котки, които гонят невидими обекти или съскат и скачат високо срещу нищото, за кучета, които лаят в тъмното без причина.

Без съмнение има нещо, което да ги подтиква да го правят, въпросът е какво е то? Дали са някакви вибрации, лъчения или е нещо съвсем различно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest