Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари

Моите коментари

Анонимен коментира:
Да добавя и д-р Джон Нютон :) Хубав коментар Мишо!
Анонимен коментира:
Всичко е вярно в статията, а чувството, когато загубим любим човек е..... няма такава друга душевна болка. Ако прочетете книгите на д-р Нютон ще можете да облекчите болката от загубата на близък.
Анонимен коментира:
статията е интересна , но и снимката до очния контакт не остава по-назад ;)не искам да прозвуча като феминистка , но ми хареса, че мъж си е заровил главата :DDDD
Анонимен коментира:
В третия абзац пише, че сънищата са компенсация на емоционалната ни сдържаност. Как тогава да си обясня, че някои мои сънища стават реалност до малките подробности (да се счупи точно определена част от автобус два часа след като съм го сънувала) и много подобни истории.Относно това да сънуваш починал вярвам, че е плод от това че ни липсват.
Анонимен коментира:
И аз бях свидел на една много загадъчна среща между дъщеричката ми и нейния дядо. Това се случи около седмица след смъртта му. Детето се събуди сутринта, седна в края на леглото,гледаше в празния коридор и започна да се усмихва. Когато я попитах на какво се усмихва тя каза : "Дядо е тук" и започна да вика с ентусиазиран глас "Дядо, дядо, дядо ..... " .Казах и че няма никой в коридора , а тя - "ето го , тук е ". Тогава беше на 2г. и 1 месец и не й бяхме казали, че вече него го няма.