Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
Бърз въпрос: това модерен Нострадамус ли е или е по-класически? Кога точно написахте предсказанието и яви ли ви се насън лично той, за да ви обясни как се тълкуват думите му? Казано накратко: ако има край на света, никой от вас, търсачи на евтини сензации, няма да го познае. Краят може да мине под носа ви с всички признаци и никой няма да се усети. Но не пречи да давате нови и нови дати, та поне хората да свикнат с идеята за край. Ако някога дойде такъв, на никого няма да му пука, след като псевдоекспертите са предупредили над 5 милиона пъти за него, но са объркали датата му.
Анонимен коментира:
Да, да... Една лъвица от години я въртя на пръста си и не е разбрала колко се е прецакала от глупост. Може тази да е изключение от групата им, но как пък не съм попадал на умна лъвица? За надути и наперени са, ама точно ум... да го кажа така: по-скоро ще намериш озон в озонова дупка.
Анонимен коментира:
Как го написа само... А кой им води? Лъвовете ли, овните или телците? За другите в статията не знам, но познавам Близнаци и ти казвам, че до тях се чувствам като мутра до Айнщайн, а съм доста интелигентен човек. Та ако може да не обобщаваш от злоба - гадно е зодията ти да не е в класацията, но пък чак такова хейтване...
Анонимен коментира:
"Според това изследване, ако извънземните са свръхинтелигентни същества, за каквито повечето ги смятат, техният интелект би трябвало да съответства на размера им и те да са огромни 300-килограмови същества." Пълни глупости! От това изречение излиза, че всеки слаботелесен човек на Земята е по-глупав от всеки пълен (едва ли тук ще използват различен аршин). Тогава защо е целия рев да отслабваме, защото увреждало здравето? Хората трупат знания, а вие, завистници такива...! :) А да не говоря за самата теория - казано на компютърджийски: ако компютърът ти е стар "шкаф" от средата на миналия век, той може да запамети в пъти повече информация от най-новите мини компютри. Тогава защо ги правят - за украса ли? :) Размерът няма нищо общо с това колко информация побира - има и други характеристики, господа учени! И вие станахте като някои жени: кажи какъв му е размера и хич не ме занимавай с глупости!
Анонимен коментира:
В този ред на мисли: защо не напишеш там, че през 2020-та година всеки, който редовно използва думите "хейтър", "простак" и "комплексар" ще бъде посетен от зелените човечета, защото заради тези думи и създадената от тях негативна енергия имало смущения в Космоса в комбинация с дисбаланс на тъмната енергия? Повечето няма да повярват, но съмнението ще ги гризе цели 5 години ("ами ако е вярно - виж какви завъртяни термини са използвали..."). Може да е нещо малко, но определено радва човек! :)