В колко трябва да сте в леглото, за да сте свежи на сутринта?

В колко трябва да сте в леглото, за да сте свежи на сутринта?

Казва се, че всеки човек има нужда от специфично количество сън и затова е нормално да си лягаме по различно време. Сега обаче има калкулатор, който може да сметне в колко трябва да си легнете в зависимост от индивидуалните ви нужни.

1

Лягане

Лягане - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Лягане. Нашите статии за Лягане от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Лягане.
Лягане - Подготовката преди лягане – ключът за добрия сън

Подготовката преди лягане – ключът за добрия сън

02.07.20160718

Безсънието е проблем, който е познат на милиони хора по света. Макар и да се чувстват изцедени през деня, стане ли време за сън, те не могат да заспят.

Лягане - Трикове за борба с безсънието

Трикове за борба с безсънието

05.05.201404193

За да заспите по-лесно и да не се будите през нощта, вземете топла вана преди лягане, не гледайте телевизия и не работете на компютъра, ограничете употребата на храна и течности вечер.

Лягане - Да преборим проблемите със съня

Да преборим проблемите със съня

26.04.201101764

За да заспивате по-лесно, въздържайте се от пикантна храна преди лягане. Ако се събудите, не се въртете в леглото, а станете и свършете някаква работа и когато се изморите, си легнете пак.

Лягане - Борба с безсънието

Борба с безсънието

02.04.201103311

Много често причина за безсънието е страхът от предстоящото безсъние и кошмари. Не мислете за проблемите си точно преди да заспите и се опитайте да си легнете преди полунощ.

Лягане - И децата страдат от безсъние

И децата страдат от безсъние

22.10.201002402

Понякога и децата страдат от безсъние. Не им давайте кола преди лягане, но ако усетите, че дишането на детето спира по време на сън, обърнете се към лекар, защото това може да наруши растежа му.