Китайски Хороскоп

Китайски Хороскоп

Китайският зодиак е организиран около 12-те животински знака. Разберете спрямо вашата година на раждане кой зодиакален знак сте в китайския хороскоп и какви черти на вашето животно сте придобили. Ето какъв е китайския хороскоп за всички зодии.
Ето каква ще е годината на свинята за теб и близките тиЕто каква ще е годината на свинята за теб и близките тиВ китайския зодиак се препоръчва в годината на свинята да се отървем от всичко токсично – навици, връзки, хора. Защото хармонията е акцентът на годината на свинята
Тези зодии ще са късметлии в годината на свинятаТези зодии ще са късметлии в годината на свинята2019 ще донесе много изненади и позитиви на всички зодии, но някои от тях ще бъдат наистина целунати от съдбата. Тези зодии ще са истински късметлии в годината на свинята
Тези зодии ще срещнат любовта в Годината на СвинятаТези зодии ще срещнат любовта в Годината на СвинятаВсяка година с нови предизвикателства и постижения за представителите на зодиака. За едни са отредена успехи в личен план, за други в работата, за трети в любовта. Кои зодии ще срещнат любовта в Годината на Свинята?
За какво е успешна Годината на Свинята?За какво е успешна Годината на Свинята?Отново дойде време да изпрати старата и да посрещнем новата година, а този път това е Година на Свинята. Тя идва със собствените си надежди, предсказания, предизвикателства и успехи.
Посрещаме Годината на жълтото земно куче! Вижте източните традиции за празникаПосрещаме Годината на жълтото земно куче! Вижте източните традиции за празника
15 Февр.
Антония Р.
Според китайското летоброене от 15 февруари започва годината на жълтото земно куче, а автентичните традиции за посрещането на този празник са много интересни. Вярва се, че ако ги спазим, си гарантираме щастие и късмет за цяла година.
Какви трудности те очакват през 2018 година. Виж само тук!Какви трудности те очакват през 2018 година. Виж само тук!2018 година вече е тук! Тя ще е ключова за всеки от зодиакалните знаци по един или друг начин. Като цяло годината на Жълтото земно куче ще ни изправи пред сериозните предизвикателства, които ще изпитат силата на характера ни.
Предстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очакватеПредстои ни година на Жълтото земно куче! Вижте какво да очакватеНовата 2018 година ще е покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар. Кучето е символ на справедливостта и затова през следващите 365 дни от нас ще се очаква да сме по-искрени и справедливи.
Китайски хороскоп за годината на змиятаКитайски хороскоп за годината на змиятаВ работен аспект трябва да бъдем бдителни – да прочитаме всичко, под което е необходимо да си поставим подписа, да се опитаме да изградим здрава и спокойна среда в офиса.
Стихиите според китайския хороскопСтихиите според китайския хороскоп
17 Април
1
Жана Г.
Взависимост от годината, в която сте родени, сте подвластни и на различна стихия, тъй като китайският хороскоп следва шестдесетгодишен цикъл. В него се редуват стихиите за всяко животно от китайския зодиак.
Щастливи числа за зодиите от китайския хороскопЩастливи числа за зодиите от китайския хороскоп
29 Март
5
Жана Г.
Взамисимост от това какво животно сте според китайския хороскоп за вас са щастливи определени числа. За Плъха щастливите числа са 1, 4, 5, 10, 11, 14, 41, 45, 51, 54. Елементът на този знак е водата.