Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Самотата на аутсайдера

Самотата на аутсайдера

Самотата на аутсайдера
Човек може да бъде самотен, когато е отхвърлен от настоящето и прогонен в неговата периферия. Такъв е аутсайдера, неудачник на епохата. Той иска но не успява да попадне в динамиката на деня, да има значение за живота на останалите. Ако и вие сте претърпяли подобно нещо, били сте малтретирани, прогонени, не разбирани от обществото ако сте страдали така че не можете да го опишете.

И ако се определяте като АУТСАЙДЕРИ, трябвало е да сте се замисляли поне веднъж защо не се обединят всички аутсайдери в едно цяло. Това не са хора недостойни за обществото нека заедно да създадем група, в която да си помагаме и да свикнем с мисълта че сме избраници. Ако и вие потвърждавате твърдо мнението ми пишете на лично!

Нека заедно да посрещнем неволите на новото поколение!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
43
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Георги Спасов
"Труп е индивидът,
на власт е колективът,
изграден от идиоти и превзет,
от тъпотийки разнородни обзет."


Да си аутсайзер не е минук, това Е ДАР! Това е дарът да виждаш хората от страни, да не бъдеш часто т коликвната маса от пълни олигофрени и да осъзнаваш сред какви идиоти живееш...
Обществото ни е така построено и зле образовано, че просто отказва да осазнае, че без нас - тъй наречените аутсайдери, още щяха да си киснат по пещерите и да побясняват от страх като видят огън (На вас не ви ли е хрумвало, че може точно аутсайдер, който не е имал нищо друго за правене са е овладай огъня? На мен - да.)
Принудени сме да живеем с тези идиоти. Това не може да се отрече. Но не сме длъжни да живеем по техните правила! Идеята за колектив е много добра. Адски, адски добра! Ааааа.... Едно малко подаръче за всички (лично мое производтво, така да се каже):

"Тъпотийки, тъпотийски, разни тъпички неща,
се търкалят и подскачат из дваж по-тъпата гора...
Тъпотийки, тъпотийки..."

Уф, хора, сори, ама съм си забутал някъде теттрадската със стихчетаат, а наизуст хич не ги помня. Някой друг път. Ииии...

ПРИЗНАВАМ - АЗ СЪМ СИ АУТСАЙДЕР. И СЕ ГОРДЕЯ С ТОВА! СТО ПРОЦЕНТА ПОДКРЕПЯМ ИДЕЯТА ЗА КОЛЕКТИВ ОТ АУТСАЙДЕРИ! Ако ме оставите да си поддържам откачената по европейска история индивидуалност, естсетвствено. :)

2
0
аз съм киви ;)
аз съм киви ;)
02.11.2013 20:59
Прогресът на света е резултат на хората които мислят различно. Айнщайн също е бил киви :) Направи групата пусни линк тук и аз ще се включа :) По въпроса за кивито:
Корпоративен дух
В един хладилник са наредени едно до друго десет яйца. Първото смушква второто:
- Оня, десетият, никак не ми харесва! Никаква корпоративна култура няма. Чист пънкар! Гледай го как се самоизтъква! Я му предай на тоя х*й сплескан, че ние тук сме екип и не търпим индивидуалисти!
Вторият на третия:
- Първият ме помоли да предам, че десетият се дели от екипа. А ние сме сплотен колектив, един за всички, всички за един!
Третият - на четвъртия, четвъртият - на петия, петият - на шестия, шестият - на седмия, седмият - на осмия...
Осмият на деветия:
- Я, колега, кажи на оня рошавия, че ние всички трябва да се държим заедно!
Деветият на десетия, побутвайки го:
- Знаеш ли какво, приятелче... Ти не се вписваш в екипа. Ние тук имаме корпоративен дух, тийм-билдинг, тъй да се каже... Като едно семейство сме... Ние сме корпорация... Трябва да се държим заедно...
Десетият:
- Колко! Пъти! Да ви повтарям! АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИ, АЗ СЪМ КИВИИИИИ!!
2
0
сдм
сдм
02.11.2013 16:20
Не е вярно, че ние сме недостойни за обществото- обществото е недостойно за такива като нас!
1
0
Явор
Явор
02.11.2013 06:01
Добра идеа.
0
0
Меги
Меги
02.11.2013 01:46
Аз го подкрепям! ;)
1
0
berta
berta
01.11.2013 18:27
странно,никой не е писал......а толкова тъжни писма има написани от хора чувствайки се такива,би трябвало да се подкрепи тази идея от много хора
0
0