Съдбата на Войд

БарниБарниНовак
Съдбата на Войд
Здравейте!
Чудел съм се какво точно е съдбата и защо при всеки е различна?
Защо някои стават известни и богати, а други бедни и нещастни. Комбинациите са много, но ме разбирате, какво искам да кажа.
Защо на 1 да му е писано да ръководи при липса на качества, а компетентния да го слуша, като роб.
Темата е широка и може да се говори във всички аспекти на живота относно нея.

Но понеже наскоро се разделихме с някои потребители, а други ((Може)) никога да не видим или чуем, ще обсъждам Съдбата, като тема за срещите, случките, предначертаното ни запознаване и така.
Не всички може да знаят, но на скоро тук имаше пират. За някои той беше добър, весел и бодър, но за други дразнещ и неприятен. Не Ви упреквам, всеки има право на мнение. На мен лично ми беше все едно. Той ни напусна.

Но и днес стана по-пусто с напускането (временно или вечно) на потребител, който беше Сладък и имаше Розова паста за снимка.

В такива моменти в които искаш да се срещнеш с някого, а преди не си искал, но желанието ти вече е било запалено, ти става много неприятно и пусто отвътре, за щастие, поне не сте били близки.

Аз така срещнах едно момиче на плажа един ден, не обърнах много внимание, но после ми се породи желание да я заговоря и да се запозная с нея, защото ми допадна.
Обикалях, като лястовичка около нея, но не смеех да отида и да я попитам как се казва пред родителите и неучтиво изглежда.
Така де накрая разбрах името, но след въпроса кога ще идвате, а отговора беше може би събота. Се зарадвах.

-Ден преди събота, се молех да не са от друг град и да е там, но дори сънувах, че не са от тук, което ме разочарова, но очевидно съдбата винаги ми дава знаци. отказах да повярвам.

-Събота, сутринта валеше, на обяд спря, ама кел файда, времето ме прецака, все пак му благодарих, че не валя, целия ден.
От тогава в продължение на 1 седмица, ходих от 10 до 12часа там и седях, молейки се и чакайки да ги видя, но съдбата беше предначертала всичко за мен. Вярно, че е смешно да се втурвам за хора, които не познавам много добре, но желанието ми беше горещо, а вътре след всеки ден ми ставаше все по-пусто и тъжно. Като бездна ми беше.

В момента не знам какво да си мисля, но съм и преживял доста раздели, за това сега ми е и малко Пусто в съзнанието и сърцето, но ми е и все едно, защото съм притръпнал след всички тези изживявания. Това са моите виждания и моя опит, но все още имам мнооооого да усещам, виждам, печеля, губя и т. н
Благодаря за вниманието.
Всички коментари и Ваши истории, ще са оценени.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Касадин
Касадин
12.09.2014 22:28
Войд звучи супер яко.
Ами честно казано Войд си го кръстил,защото се чувстваш самотен.А съдбата,защото не можеш да промениш нищо от предначертаното ти.
Просто го приеми,че докато не завършиш даскало или университет няма да имаш надеждни познати,затова пък тренирай,учи и така пич.
От сходна гледна точка ти го казвам.И аз съм така.
Просто преглъщай,сигурно го правиш,но може това да ти е мястото за споделяне,не те обвинявам,може би и аз бих постъпил така.
Вярвам в теб.
7
0
мимси
мимси
12.09.2014 11:09
Съдбата е различнна,защото преди да се роди човек,той избира какво иска да научи в този живот.Премеждията които получава са урок,който трябва да усвои за неговото духовно развитие.Друг фактор е и предишният му живот,ако един вид е бил лош,вселената си го връща като в следващия си живот боледува и т.н. Освен това от значение е и звездата под която се раждаш и денят.
8
0
Фицджералд
Фицджералд
12.09.2014 22:29
Сладко име.
6
0
Барни
Барни
12.09.2014 12:58
Да,напълно съм съгласен,но винаги нещата може да бъдат тълкуване и другояче.Ти можеш ли да си политик,лидер, или физик?Много зависи,може да си решила да ставаш политик,но да не успееш и след безброй много опити си казваш,така ми е писано.
1
0
Мимси
Мимси
12.09.2014 11:00
За мен съдбата е предначертан път,НО на места се появява кръстопът с няколко разклонения,тогава ТИ решаваш по кое да поемеш,едното може да промени живота ти,другото не,но изборът е твой и от теб зависи..Не влагайте толкова смисъл в съдбата,хората сме отговорни за животите и положението си,лесно е да се каже -просто така ми е писано-,но не е така.Ако не пуснеш билет от тотото няма как да спечелиш.Възползвайте се от всяка възможност в живота и преследвайте упорито целите си ако искате нещо дори и малко да се промени
8
0
Барни
Барни
12.09.2014 12:59
жД знам го това с тотото.Боже моля те,искам да спечеля от лотарията.
Бог:Ми да беше пуснал фиш.
2
0
Късмет
Късмет
12.09.2014 08:17
Гледайте "тайната"-филма.
13
0
Даяна
Даяна
11.09.2014 19:51
Един пада а друг се изправя ;)
6
0
Даяна
Даяна
11.09.2014 16:46
Странно нещо е съдбата ! Понякога възнаграждава, а друг път отнема ...
8
0
Барни
Барни
11.09.2014 16:59
То има и такава приказка,Бог дал,Бог взел.
Дори и най-умните,силните,богатите,бедните си имат
лоша и добра съдба,но ако трябва да ги сравняваме,ще кажем,че положението на бедният е по-лошо на богатият,но дали наистина е така?
Мисля,че няма хора на Земята,които да имат перфектната съдба,освен ако не живеят в заблуда де жД.
3
0