Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ненормален сън за клошари

Ненормален сън за клошари

Ненормален сън за клошари
Сънувах, че в един сайт jivotno.com животното ми става ужасно богато. После Николай едно момче ми каза : " Ти наистина си...." Не помня какво каза но беше нещо мило.

Когато се прибирах от училище бях с колелото си. Навлизах в една пътечка с дървета от която се показаха едни клошари. В реалния живот те често обикаляха църквата та аз с колелото си карах а те се приближиха. Едно момиче ме хвана а аз се разкрещях. Казах им че ще им дам всичките си пари а те ми казаха че ще ме изядат тогава се сетих че си забравих чантата върнах се в училище после пак в патечката.

Хванаха ме а до мен имаше хора. Сякаш не можех да крещя. И тогава се събудих.

какво значи?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Gospojica Miteva
Gospojica Miteva
06.05.2013 21:18
Стиховете?! Ясно разбрах!
0
0
мара пепеляшка
мара пепеляшка
06.05.2013 20:57
съня ти показва ,че имаш нещо недовършено. делото което си запо4нала е много благородно ,но трудно осъществимо .ще потърсиш помощ и подкрепа от хора които са като лешояди ,но с власт и възможности
но внимаваи ,за тяхната услуга може да заплатиш много висока цена/да не кажа кървава,4е е грозно/. желая ти успех от цялото си сърце
0
0
Георги Спасов
Емии... Повечето сънища са точно такива! Объркани... Рядко се появяват ясни сънища, които може наистина да са сигнал от твоя организъм... Според мен пвсто прекалено много мислиш за тия клошари!
0
0