Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Ненормална ли съм

Ненормална ли съм

Ненормална ли съм
Здравейте!
От доста време правя и усещам неща, които са доста странни и ненормални. Например усещам духове, чувам стъпки, чувам името си, когато съм сама в стаята,имам пророчески сънища, които по принцип се сбъдват и т.н.И така, ще развия темата си.

Първо:усещам духове. Много пъти, когато съм в стая с огледала, усещам присъствие и не мога да остана дълго в тази стая. Понякога са ми се случвали странни неща, когато съм в банята: например веднъж щях да пускам душа, а той се пускаше от едно копче, което трябва да е нагоре.

Аз направих това действие, но водата потече отдолу. Когато майка ми пусна душа след 1 мин., водата потече отгоре, а майка ми не беше пипала копчето.

Имам и други случки.Но най-главното е,че когато съм сама усещам, че има някой в стаята и все едно ме наблюдава.

Второ:чувам стъпки. Когато съм сама вкъщи, чувам стъпки по коридора или чувам падания на разни неща. Когато отида да видя какво е паднало, всичко си е на мястото, но тези шумове продължават да се чуват.

Или пък чувам, че се отваря входната врата и че родителите ми се връщат от някъде, а когато отида да ги видя, ги няма и когато ги попитам дали са се връщали(по телефона), те отричат. :yawn:

Трето:чувам името си.Няколко пъти ми се случва на село, в нас или даже и на оживено място да чувам името си, а когато попитам дали някой ме е викал или се обърна да видя кой ме вика, никой няма и никой не ме е викал. :x:

Четвърто: имам пророчески сънища. Много често ми се случва да сънувам нещо и съвсем същото нещо да ми се случи на следващия ден в подробности.

И така, въпросът ми е дали съм ненормална ? :cry: Само да кажа, че не гледам страшни филми, нито филми за духове. Просто тези неща започнаха да ми се случват след смъртта на баба ми.

Моля за коментари и моля някой да ми каже дали тези неща са дарба и ако да, какво да правя с нея и как да спра да се страхувам от духовете.

Благодаря ви предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
55
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Viki
Viki
14.04.2013 16:01
Хапчета?
1
1
tsetso
tsetso
20.01.2012 17:28
това за чуването на звуци е от стрес,причинен от смъртта на баба ти,загубата на близък често води до там,всички сънуват пророчески сънища,може би не си се замисляла досега върху това.
1
0
Татяна
Татяна
26.12.2011 20:36
Понякога и аз суещам присъствие когато съм сама, наистина като, че ли някой те наблюдава, но за моя полза е това, че гледам страшни филми, не често. И аз имам пророчески сънища, та искам да ти кажа, че тези всички неща, които ти се случват може да са сигнал от баба ти, която е в отвъдното.
0
0
Румяна Господинова
Това което се случва с теб е развитие на разума в степен на отваряне. И когато разумът се отваря, човек улавя много информация, добива свръх способности, както и в последствие много познания. Само е нужно да се запази самообладание, както и да не се водиш от "гласове", ако те карат да правиш нещо. Защото това са самовнушения, които ти се струват , че са чужди духове, или извън земни и прочие. Добре е да анализираш всичко и да се стараеш да се усъвършенстваш. Това е предимството. Но всичко това е природно явление, като това да се родиш "от горе". Много хора преминават през този етап. А догодина и всички останали ще се отворят. Защото е дошло именно това време в "края на века", както е записано в Библията.
0
0
poleto99
poleto99
25.12.2011 00:25
На мен ми се случват точно същите неща. Но на мен почнаха да ми се случват тези неща 2-3 год. след смърта на дядо ми. Може би имаш спецялни сили, които са се развивали и когато баба ти е починала ти несъзнателно си ги освободила (това е моя теория). Ако искаш да си поговорим за това ме намери по скойп: poleto_poleto
0
0
Ivetoo
Ivetoo
21.12.2011 13:53
Понякога и аз чувам стъпки, глсове. А лятото на няколко пъти чувах наще да се прибират, та дори столове да се местят отивам няма никой. Постоянно санувам, понякога и по няколко пъти. Незнам до колко са пророчески. Но на тези неща не отделям значение. Защото се случват на доста хора. Вместо да се страхуваш от неизвесното. Просто почни да го опознаваш. Аз в момента практикувам, за виждане на Аури и отваряне на третото око. Използвам както различни упражнения,така и скъпоценни камъни. Хубаво е да гледаш слънцето на изгрев, залез може и двете или само едното, което ти е по удобно по този начин си синхронизираш чакрите. Аз също така започнах да се уча да лекувам с прана (енергия). Развивай се вмсето да стоиш и да се чудиш кво става и да се намираш на приказка :). Това което ти се случва е нищо... в сравнение с това което можеш да постигнеш и да видиш стига да искаш :) В момента си на такава възраст на която бих ти завидяла, ако някой тогава ме беше светнал за тези неща. Но никога не е късно да ги започнеш :)
0
0
ку ку
ку ку
21.12.2011 10:00
Всеки двадесет и пети човек на планетата често чува чужди гласове в главата си. Според специалистите това не е задължително да е симптом на психично заболяване.

Напълно нормално е да чувате гласа на любим човек, с когото не сте се виждали отдавна. Малко е странно, ако чувате непознати гласове, но това може да е просто реакция на организма спрямо стреса.

Гласът може да разкрие чувствата си, които успешно криете с помощта на жестове и мимики. Гласът е способен да разкрие цялостната психологическа история на един човек.

Затова в древни времена в паспорта на италианците се посочвал и тембърът на гласа им. Тогава се смятало, че никой не може да промени гласа си, защото той е природна даденост.
Всеки двадесет и пети чува гласове в главата си

Донякъде те са били прави – дотолкова, че гласът на всеки един човек е уникален, точно както и пръстовите му отпечатъци. Гласът на човека има по-голяма сила от много мощни музикални инструменти.

Ако не виждате човек, а само чувате гласа му, лесно може да объркате предполагаемата му възраст. Емоциите като гняв и страх правят тази предполагаема възраст максимална, а радостните емоции предизвикват асоциации с изключително млада възраст.

Жените, които работят често с мъже, без да осъзнават това, постепенно започват да говорят с глас, който се различава от нормалния им по по-ниския тембър.

Ако искате да говорите ясно и свободно, следете за стойката си. При правилна стойка органите на дишането са разположени правилно, което позволява лекота в говоренето. За да проверите дали стойката ви е правилна, поставете ръка на гърдите си и ако те леко вибрират, значи стойката ви е наред.

Котките реагират по-добре на женски гласове, защото те са по-високи по тоналност от мъжките. Жените изпитват възбуда от звука на собствения си глас, затова им е много по-лесно да изразят емоциите си, отколкото мъжете.

Хората, които разговарят в ниска тоналност, предизвикват асоциация с увереност и развит интелект. Хората възприемат такъв човек като авторитетна личност.
0
0
stefka
stefka
20.12.2011 21:20
знаеш ли аз също имам като твоите сънища но аз си го обяснявам като недоразвито 6то чуство но не знам дали наистина е 6то чуство или са пророчески сънища, но надявам се да намеря някакво обяснение на това.А за останалото пража си за коментарите и изцяло те подкрепям в писаното от теб.Успех и дано намериш отговора
0
0