Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Луд човек под терасата ми Помощ

Луд човек под терасата ми Помощ

Луд човек под терасата ми  Помощ
Днес с приятелката ми отидохме у нас. Стана ни скучно и решихме да поливаме хората с вода от втория етаж.
Един мъж, на средна възраст мина под нас и ние изляхме една пълна чаша с вода...

Скрихме се зад терасата, но чухме, че ни напсува. Приятелката ми предположи, че този може да хвърли нещо и за това влязохме вътре. Тя се оказа права. Той хвърли камък! Добре, че имаше простряна кърпа да го спре, иначе щеше да влезе вътре през вратата...

Мислехме си, че ще спре, но той седя там 30 минути и ни целеше с пръст, камъни и какво ли не ?! Аз се панирах, сърцето ми щеше да се пръсне, седяхме с приятелката ми в другия край на стаята свити и треперехме от страх...

Той продължаваше да хвърля камъни! Аз щях да се разплача, молихме се да спре! Този щеше да ни счупи прозореца?! Ние само го намокрихме, даже не с цялата вода.

Това се случи преди половин час! Вече е изсъхнал 100 процента. Няма да повярвате колко ни беше страх! Особено мен!!

Моля Ви, умолявам Ви, пишете коментар колкото се може по-бързо, защото този може да се върне! Дайте ни съвет какво да направим!

Благодаря предварително! :cry: :yawn:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Bili
Bili
29.09.2012 23:54
не е приятно да правите такива неща.това е занимание за бебета и за не зрялост.не се занимавайте с такива неща.правете по безобидни неща и ги правете на 1 април.ако този човек продължи дни да хвърля камъни и други неща би трябвало да заключиш вратите си и да не проявяваш чувство на страх.трябва да бъдеш спокойна и в хармония.наблюдавайте го колко време ще седи над прозореца и бъдете тихи.ако продължава така месеци или повече от седмица би трябвало да бъдете вече предпазливи защото може да планира повече от отмъщение.ако чуете някакво хлопане по вратата или нещо такова.....бързо извикайте ПОЛИЦИЯ.пиши ми съобщения лично и ми казвай за положението ти.моля да ми пишеш спешно.
0
0
райна
райна
29.09.2012 17:42
много добре знам как се чувствате понеже миналата седмица с моята приятелка бяхме точно във вашето положение но при нас беше още по- лошо защото бяхме на първи етаж.1- заключете на всякъде ама НАВСЯКЪДЕ!2-запазете спокойствие!3-ако стане по- напечено веднага позвънете на 112!!!
0
0