Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имам спомени от раждането ми

Имам спомени от раждането ми

Имам спомени от раждането ми
Мисля, че си спомням някои неща от раждането ми. Например стаята. Над леглото имаше часовник и пак до леглото имаше някакви инструменти.

Сещам се и как изглеждаха коридорите. Нормално ли е според вас да помня от началото на живота ми до 10 год.?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
15.07.2012 15:53
ти луда ли си, има много по-важни въпроси, как може да ни питаш дали е нормално да си спомням докато си била новородена, ще ти кажа нищо не помниш , като малка си била в болница или нещо, което явно ти прилича, не можеш да казваш такива неща, освен това само генийте помнят неща от времето, когато са били новородени в болница, но ако ти си гении, нямаше изобщо да пишеш за това, защото просто въпросът ти е глупав, осъзнай се и мисли за по-важни неща от живота си и не се занимавай да си мислиш за такива тъпотий, камо ли да ни да ни занимаваш, в пубертета съм и да ти кажа има много по-важни неща от това, дали си спомням, случааайно нещо от новородения ми период! Замисли се!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
1
Мартина
Мартина
24.02.2016 21:26
Ква си проста и елементарна пубертетка. И неграмотна маййй. Десет реда - едно изречение. Да не забравя ти си доста ограничена в мисленето си. Като мислиш за по - важни неща стига си съскала тук. Е и как я намери тая тема като не те интересува? А? Замисли сеее!!!! И ти като си толкова ограничена, не означава че и другите са прости като теб и виждат само 5 см пред носа си.
0
0
...
...
15.07.2012 01:18
Ами аз не мисля,че е нормално. Нали все пак като се родим ние не можем да виждаме ?!
0
0