Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Имам съмнения, че ми изневерява

Имам съмнения, че ми изневерява

Имам съмнения, че ми изневерява
Не знам как да започна. На 16 години съм, имам си сериозна връзка и приятелката ми е на 16. Нашата връзка започна преди 2 години, бяхме на 14 години, на 15 години.

Аз отидох в Германия и все още съм тук, но лятото и за Нова година винаги съм си в БГ. И така, че се събудиха усещания, че приятелката ми почна да ми изневерява, ще ви кажа защо.

Преди все ми казваше обичам те, когато си идвах в БГ, силно ме стискаше за ръцете, страстно се целувахме, почти всичко си беше ОК. Преди 2 месеца се върнах в Германия ( че даскалото почва ) и така почна рядко да влиза във Фейсбука, като и звъня все ми казва - имам работа, трябва да затварям.

Преди 2 дена пак и званах казах и: влез във фейса да си побъбрим. Тя ми отговори - не мога вкъщи имам работа. След разговора минаха се около 6 часа и виждам във фейса си е качила нови снимки, където е на 15 км. далече от тях.

Пак ми вика, че имала работа. Много съм объркан, не знам какво да правя. Дай те ми съвет как да проверя дали ми изневерява, моля ви, много я обикнах. Тя не ми е първата приятелка, имал съм много, с много момичета съм спал за възраста ми.

Падам си по купоните, постояно съм по клубове. Но не знам какво ми стана, нея я обикнах много. Между другото, тя е дествена. Понякога се питам за какво ли съм с нея дори и като не правим секс.

Но не мога да намеря смелоста да скъсам с нея и така да не се отклонявам много. Та проблемът мие : дайте ми някакъв съвет как мога да разбера дали ми изневерява ?

Ако бях в момента в БГ, 100 процента щях да разбера, но съм в Германия и няма как и постояно се ям вътрешно. Постояно си мисля с кого ли се движи, постояно си мисля дали ми изневерява.

Постояно си мисля защо така се промени какъв е проблема, че да се промени. Аз съм и първия на нея, приятелите са ми казвали когато си първия на едно момиче никога няма да те забрави. И с тази мисъл не съм си и помислял да ми изневери.

Моля ви, дайте ми съвет какво да правя. Кажете ми как да разбера дали ми изневерява.

Мерси предварително.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Стаси
Стаси
11.03.2012 01:57
Аз мисля, че това твое заминаване в Германия е предопределило нещата за нея. Много сте млади за да мислите за нещо сериозно. Ти не каза, че я обичаш, а просто си я обикнал, което е страхотно. Аз не мисля, че тя си има друг, иначе със сигурност щеше да ти каже и да не я търсиш!
0
0
nqkoi
nqkoi
10.03.2012 19:35
Приятел на тази възраст чувствата се менят много бързо а така ти в Германия тя във България не искам да те разочаровам но нямате шанс. Най-вероятно си е намерила друг но не смее да ти го каже а това за първата любов го забрави това са някакви глупости говоря ти от опит. А ако искаш да си сигурен потърси връзка с някой които се движи в нейната компания и се опитай да измъкнеш информация от там. Другия вариант е ако някак си се докопаш до паролата и във фейсбука и прочетеш с кой какво си е писала ако я познаваш наистина толкова добре би могъл да предположиш паролата. Е успех!!!
0
0