Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Среща с паранормалното

Среща с паранормалното

Среща с паранормалното
Имало едно време едно момиче, на което и се е случвало да чува за 'паранормални' неща. Нейни познати и споделяли, но тя не им вярвала, само се е преструвала, че вярва по една или др. причина. С др. думи, тя невярвала, но това се променило. Чoвек невярва и няма как да разбвере, ако не му се случи на него!

Вечерно време си оправяла косата пред огледалото(знаейки много добре, че не е хубаво), решила да се снима с телефона си. Имала странното чувство, че я наблюдава 'нещо'. Влязла в кухнята, но вратата била отворена и се виждал коридора с огледалото.

След като приключила, се прибрала в стаята си и решила да гледа видеото. В началото се стресирала и си внушила някой неща несподеляйки на никой. Но с течение на времето страха изчезнал и си е била себе си!

И така, това момиче сега Ви пита какво да прави с доказателството за черната сянка виждаща се до огледалото в телефона й ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
инка
инка
10.11.2011 14:39
Не задължително присъствието около нас да е злонамерено аз вярвам, че някакъв дух енергия или както и да го наречем присъства в живота на всеки. Едни му казват ангел хранител, други мислят, че е дух на близък покойник. Аз те съветвам не се плаши. Свикни с това присъствие, което усещаш.
0
0
malwue.
malwue.
10.11.2011 08:26
Може би това и е просто сянката.
0
0