Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Среща с паранормалното

Среща с паранормалното

Среща с паранормалното
Имало едно време едно момиче, на което и се е случвало да чува за 'паранормални' неща. Нейни познати и споделяли, но тя не им вярвала, само се е преструвала, че вярва по една или др. причина. С др. думи, тя невярвала, но това се променило. Чoвек невярва и няма как да разбвере, ако не му се случи на него!

Вечерно време си оправяла косата пред огледалото(знаейки много добре, че не е хубаво), решила да се снима с телефона си. Имала странното чувство, че я наблюдава 'нещо'. Влязла в кухнята, но вратата била отворена и се виждал коридора с огледалото.

След като приключила, се прибрала в стаята си и решила да гледа видеото. В началото се стресирала и си внушила някой неща несподеляйки на никой. Но с течение на времето страха изчезнал и си е била себе си!

И така, това момиче сега Ви пита какво да прави с доказателството за черната сянка виждаща се до огледалото в телефона й ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Черният Вълк
Черният Вълк
18.12.2013 20:23
Няма нищо в огледалото :) Просто, както ви казах огледалото е вход към отвъдното. И не само огледалата... Прозорците, когато се стъмни трябва да имат пердета... всичко в което можеш да се огледаш. :) Едно момче решило да се огледа в езеро на лунна светлина... На сутринта го намерили удавено. Сметнали го за нещастен случай. :) Но сестра му знаела, че не било. В онази нощ нещо и казало да бъде послушна и да не се доближава до езерото нощем. След думите и я обвинили в убийството на брат си. И още същата вечер тя била изчезнала от килията си има хора, които и до днес я виждали да обикаля в гората и да убива за КРЪВ!
0
0
Черният ВЪЛК
Черният ВЪЛК
18.12.2013 20:06
ООООО стига! Моля ви! Често огледалата са вход към отвъдното. Тях изобщо не трябва да ги има... но ги има :) Духове, призраци и демони ако щете и сянка... Всичко съществува, но да не би да мислите, че ще се занимават с нас? Всичко е в главите ви и се случва само там! Въобразявате си нещата които искате да видите и ги виждате. :) Ако искате да събудите истинските духове, отидете на ГРОБИЩЕТО в 00:00 лятото, когато цялото гробище свети. Вземете едно огледало голямо огледало и свещи. След това направете кръг и събудете мъртвите, ще преследват само вас :) Който ги е събудил. Единственото което ще искат ще е да им помогнете, но ако не можете... Само ще ги ядосате и ще излизат всяка година на Хелоуин празникът на духовете и призраците :) Преди МНОООГО години Хелоуин бил забравен защото много хора били загивали точно на тази вечер всяка година на Хелоуин. За огледалата има и друго поверие: Вечерта на Хелоуин момиче решило да си поиграе със няколко вълшебни думички... Гаврило се забавлявало се... и в един момент се оказало в огледалото. Тропала и викала, но никой не можел да я чуе :) Времето за нея било спряло а пространството й било само това, което се отразявало в огледалото. Така, че живейте си вашия живот и не закачайте пара-нормалното за да не станете част от него!
0
0
.
.
22.07.2012 12:11
хмм странно инвизибъл, защото в стаята на нашите има огледало, но и досега не се е случвало нищо странно, нито пък докато живеехме в къща, въпреки че и в мойта стая и в спалнята им имаше огледало не се случваше нищо странно дори и след като баба ми и дядо ми починаха. И между другото се пише неЩа а не нешта върви се ограмоти
0
0
:)
:)
27.11.2011 16:10
неграмотно се пише слято за разлика от не вярва "невярва"!!!
0
0
koj
koj
18.11.2011 14:05
чела съм , че тази сянка в огледаялото мове да е демон , който се е вселил в тялото ти .. това е напълно възможно .. и е добре да се консултираш с човек , който се занимава с такива нешта (магии и тн . ) ;
0
0
invisible
invisible
12.11.2011 00:54
Не може да е било сянката ми, ако гледате видеото ще разберете. Защото, ако си в кухнята, няма как да се вижда сянката ти, която бавно се повдига, виждайки се в коридора пред огледалото.
0
0
invisible
invisible
12.11.2011 00:52
Някой казват, че не е било хубаво, защото ако се гледаш вечерно време, след смъртта ти душата ти ще е затворена в огледало. Други пък, че не е хубаво да имаш огледало в спалнята си, защото след като заспиш ставали странни неща или, че има духове. Но, ако го обобщим ше разберем, че има духове в огледалото, които правят странни неща или просто се явяват и за това не е хубаво да се гледаш. След смъртта си, за да не бъде затворена душата ти в огледалото. А при покойниците защо закриват огледелата ? За да не остане душата му в това огледало. Това е, което аз съм чувала. А иначе-да имам предвид прическа.
0
0
милена
милена
11.11.2011 13:56
Защо не е хубаво нощем да си оправя косата ? И под оправя имаш предвид прическа, нали ?
0
0