Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Натрапчиви мисли

Натрапчиви мисли

Натрапчиви мисли
Не мога да се отърва от постоянните съмнения във всичко и във всеки. Това ме мъчи не мога да се отпусна и да живея спокойно.

Може да избивам комплекси ,така си го обяснявам.

Аз съм напълно антисоциален тип човек и всяко ново нещо ме плаши.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
о_О
о_О
20.11.2010 21:58
Спокойно. И аз съм такъв тип човек. Въпросът е да се отпуснеш и да намериш нещо, в което да вярваш, да си сигурен и да обичаш(не говоря за семейството)когато се озовеш в нова среда, трябва да намериш нещо, за което да се хвавеш дори и да е съвсем малко. Да ти служи както сламкта служи на мравката да излезе от водата преди да се удави. И след това започваш да свикваш и да се приспосояваш. Успокоявай се, че никой нищо няма да ти направи и се съсредоточи върху нещо, дори и да е незначително. Аз съм седми клас и изпитвам много голям страх от приобщаването към големи групи хора. Не знам какво ще прави когато в осми клас ще бъда с нови деца, но каквото се случи. Между другото девизът ми е: живей за момента. Може да ти помогне, но забелязах, че сънуваш много чести кошмари. Имаш ли си гадже или някой, който да харесваш. Това помага да преодолееш някой неща и страхове.
0
0
krisi
krisi
05.08.2010 21:09
Това е голям проблем и не са комплекси. Имам позната, която постоянно се страхува от нещо. Трябва да разбереш от къде идва, но наистина потърси някой, с когото да поговориш.
0
0
мими
мими
27.05.2010 02:58
Виж каква е причината за това и се опитай да я изолираш. Може би си останала разочарована много пъти и сега не се доверяваш на никой. Но не всички хора са лоши, макар и лошите да изпъкват повече от другите. Довери се малко на хората и няма да съжаляваш, дори и 1 на 10 да си заслужава. Все пак невинен до доказнване на противното.
0
0