Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Музиката влияе ли на човека?

Музиката влияе ли на човека?

Музиката влияе ли на човека?
Здравейте . . . отново,
Искам да ви попитам как ви влияе музиката и стила й. Нямам много приятели но съм се заслушвала в музиката която са пускали съучениците ми. Има една група момичета 3 (в класа сме 28 14 момчета и 14 момичета) по-точно който слушат чалга те изглеждат много зле обличат се с оскъдни дрехи тъпчат телата си с ботокс на наш език КИФЛИ. Други три слушат сръбска музика те са спокойни но често в часовете започват да пеят разни текстове и се напиват.

Аз лично съм от четири членна група аз и три момчета ние слушаме метал груув рок само черно скрийм и емо-скрийм. Ние лично сме спокойни не говорим много често си режем вените образуваме групи имам предвид банда свирим на китари и така нататък. За останалите в класа те са на 100 кила Криско и т. н.

Таа искам да ми кажете може ли музиката да влиае на психиката на човека и как по-точно влиае на вас и каква музика слушате.
Благодаря . . предварително!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Asparux
Asparux
31.12.2014 21:53
Не Разбирам защо, но когато чуя чалга, кючек или някой да говори за тях напраово ми става лошо. Всеки който познавам слуша, чалга или kючеци пак на мен почва да ми се гади. Не слушам дори и Бг рап. Само мотивация си е за мен понеже аз тренирам но, не само като тренирам а по цял ден слушам мотивации(дупсеп, хаос, Епик, ремикс).Стана вече 2 години от както тренирам, но това нещо ми почна таз година 2014 по цял ден си слушам песни, като лягам като ставам, когато слушам Музика просто заабравям за всички си проблеми.
9
2
роска
роска
31.12.2014 21:25
Аз слушам чалга и рап. Любимите ми стилове!!! А най-много пбичам песните:
Опасно близки

Видимо доволни
и
Момче без сърце!

Моля ви изслушайте ги, а да и аз мисля че музиката ни влияе зависи от самата музика ако е по-дивашка ни влияе по-зле а по-добра и тиха ни влияе по-добре.
2
4
ren
ren
31.12.2014 14:51
Да,влияе,както и вие влияете върху нея.Това е цяла индустрия,чиято цел е да възпитава ценности,угодни на тези,които управляват живота ни.Най-уязвими са подрастващите,защото нямат силна самозащита и точна преценка за добро и зло.Но пък имате право на избор,можете да отхвърляте неща,които смятате за неправилни и да не позволявате да ви влияят.Музикалните вкусове се менят с годините.Много учени са изследвали влиянието на определен вид музика върху живи растения.Оказва се,че най-благотворно им влияе класическата,докато рок музиката ги убива.Може да намериш сама инфо в нета.Това не значи да отхвърлиш тази музика изцяло,но бъди внимателна.Музиката влияе най-много на нашите емоции и поради това оказва голямо влияние и на целия ни живот и мироглед.
4
0
Вили
Вили
31.12.2014 14:25
аз слушам сякаква музика и затова на мен не ми влияе
0
2