Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Помислете малко и после пишете, моля ви

Помислете малко и после пишете, моля ви

Помислете малко и после пишете, моля ви
Тук съм чела много неща от пълни измислици до самата истина. Но съм чела и коментари от типа "егати смотаняка, вземи се прегледай" и други такива. Не си правя труда да разбера защо критикувате по този начин защото не си струва. Все пак ние сме хора не сме по умни дори от гълъб.

Много неща са неразгадаеми за нас но все пак се опитваме да ги разгадаем и аз ще се опитам да го направя. Искам някои да ми обясни защо като не разбираме нещо трябва да критикуваме по този начин да обиждаме без да се опитаме да се поставим на мястото на този когото обиждаме. Ако сте го прочели сигурно ще почнете с гадните коментари. Помислете малко и после пишете моля ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Пери Дивайн
Пери Дивайн
07.10.2014 16:43
Неп Вики,не бихме почнали с гадните коментари.Зависи от човека де :D
Хората критикуват,защото най-често им липсват първите 7 години,да не казвам 14,години.
Просто такъв им е характера и така се е оформил с течение на обстоятелствата.За тях нещо ако не им се струва правилно,ще те атакуват по всевъзможен начин,само и само да докажат своето,демек аз съм на Теб.Било то деца или възрастни.
Нека да добавим и фактора,че човекът пишещ това може да е глупав и ограничен,но от личен опит ще кажа,че такива хора не се занимават,чак толкова с обиди.По скоро са хората с високо самочувствие без покритие,тях вече можем да ги наречем неинтелигентни.При тях живота се състои от следното:Добре ли изглеждам,Ох искам нови обувки,за да се харесам на всички и любимото ми:Някой да не ме е забелязал?Колко съм на Вас ....лоооол.

При момчетата такива неща няма особено,защото просто не ни е в кръвта,имал съм доста срещи с всякакви хора.Но само го забелязват при момичетата,без да се обиждате сега.При момчетата най-вероятно да се сбием или напсуваме 1,2 пъти и това е.Дори се помиряваме по-лесно,наричам го братска кръв,но сега навлизам в подробности.

Ти сама каза даже 1 нещо:Ако не го разбираме:
Го отричаме и оставяме
Приемаме
Или просто го отричаме и плюем,просто защото не можем да го разберем и приемем.Това са лошите хора.
Обширен е този твой въпрос,защото от него може да се изведат много неща.
сийкрет:Сигурно обичаш да рисуваш и не си левичарка. : )))
12
0