Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Силата на мислите ми ми пречи

Силата на мислите ми ми пречи

Силата на мислите ми ми пречи
Здравейте! Търся помощ, надявам се някой да се отзове или да изкаже поне мнение по въпроса.
Мисля, че чрез мислите си, които от година насам са изключително негативни, влияя и върху собственото си здравословно състояние и съответно върху сънищата си. В последно време непрестанно мисля за това че съм болна от нещо, мислите ми са насочени постоянно в тази насока-болна съм, умирам. (на 20 години съм)След като почнах да сънувам и доста притеснителни неща се ужасих още повече. Повечето от тях ме предупреждаваха за здравословното ми състояние. Че ме грози някаква болест.

Направих си доста изследвания, които бяха напълно нормални. Ще дам пример-от както почнах да мисля тези неща, започнах да получавам болки в лявата страна(задух, бодежи, тъпа болка), ходих на екг, пуснах си пълна кръвна картина-нищо. В отлично здраве съм, всичко е на нервна почва.

За определен момент нещата се успокоиха, дори сънищата предвещаваха здраве, щастие. . но снощи отново сънувах доста неприятен сън. Сънувах, че разговарям с една моя починала баба, с която се прегърнахме и целунахме-както тя мен, така и аз нея. Поразрових се за тълкувания и някои от тях бяха добри, други ужасни-отново проблеми със здравето, но този път и смъртен случай в семейството. Забравих да добавя и че непрекъснато се притеснявам и за близките си хора. Да не би да им се случи нещо, да не би да ги загубя.

Помощ, не знам как да реагирам на всичко това. Възможно ли е сама да си предизвиквам тези неща, поради негативното ми мислене и постоянни мисли за смъртта? Както моята, така и на член от семейството ми?
Не знам дали темата е за тук, ако не е-съжалявам, но не спирам да мисля дори и за ден такива работи. Не мога да живея спокойно. . моля помогнете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
ФИФИ
ФИФИ
06.08.2014 03:32
Аз съм същата като теб,но разликата е че ме мързи да ходя на лекари.Имам болежки,но засега се самолекувам,за мен лекарите в Бг са некадърни,но това е друг въпрос.Моето спасение е да гледам само бтв комеди,Без никакви новини.Съсредоточила съм си мислите в желанията ми.Моят страх обаче не е за мен а за близките ми,да не им се случи нещо. това е разликата м/у мен и теб.Гледай филма тайната,няколко пъти.На мен ми помогна до някъде.Много хора са негативни към този филм,но те май са си по принцип негативни.Когато въпреки всичко нахлуят лоши мисли в главата ти,на момента започни да мислиш за нешо хубаво което си изживяла.Ще помогне.Стах ме е когато моя тръгне на път с кола,и разбрах че всичко това идва от новините пълни с катастрофи и убийства,затова спрях да гледам новини.И друго"АКО ТИ Е ПИСАНО ДА СЕ ОБЕСИШ НЯМА ДА СЕ УДАВИШ",това също ме успокоява,но гледай Тайната,и то НЯКОЛКО ПЪТИ.
5
0
Здравко
Здравко
06.08.2014 02:29
Слушай сега.
Кажи си датата на раждане.
Екстроверт или Интроверт си.
Положителен или отрицателен човек си ,може да се каже и неутрален или реалист.
Мога да кажа същото казано от теб за мен само ,че аз съм стигнал до такава степен ,че понякога мисля ,че живота ми е черен ,но както и да е. Трябва да се научиш да мислиш позитивно ,колкото повече положителност толкова по-добре и обратното с отрицателността.
Аз съм преживял доста работи за 17 години(сега съм на 17) и доста работи разбрах и осъзнах от рано.Научих се добре да разбирам хората та ,както и да е.
Значи имаш само 1 вариант излез някъде с приятели ,ако можеш, или гледай нещо смешно........просто си остави ума свободен ,освободи го от всичко ,каквото мине и да замине, трябва да се разсееш с нещо именно не мисли за нищо. Нали сега все пак ,ако ходиш на работа и др работи ,които вършиш вкъщи си ги върши, но просто се научи да държиш има си свободен. Твоето състояние може да се нарече нещо от рода на натрапчива психоза не трябва да се плашиш от това ,което нашисах. Натрапчива психоза означава да мислиш постоянно за това от ,което те е страх или нещо от сорта. Също ще ти кажа 2 цитата ,които е най-добре да спазваш според мен- ''Всички болести идват от мислите,'', ''Не мисли за болести, мислите само ги привличат.''.
Аз съм в по-голяма степен негативен човек , всъщност добър съм си ,но си мисля лоши неща доста често ,а като бях малък просто постоянно. По-късно рабрах ,че това е заради денят и датата ми на раждане. Ако се интересуваш малко повече може да напишеш в Гоогле, ''родените на 13'' примерно ,щото аз съм роден на 13.
Общо взето това и успех дано се управиш ,може да съм помогнал малко ,но отиди на психолог или психиатър най-добре ,още не съм се квалифицирал. :D
1
0
Анабел
Анабел
06.08.2014 01:51
Ти си още малка да мислиш за смъртта. Успокой се! Няма как на двайсет години да има страшна болест! Просто си на годините, в които си задаваш различни въпроси и търсиш отговорите им.всяко нещо си идва с времето! Когато бъдеш на 50 ще имаш основание да се изследваш и страхуваш!
1
0
Здравко
Здравко
06.08.2014 02:34
Всъшност мислите се градят на това как ти се гради живота ,а и всеки човек не знае съдбата си , но си права от тази гледна точка ,пък и никой човек не знае кога ще умре. За това просто трябва да се мисли положително ,за съжаление не съм много от тези хора.
2
0
Вивиан Любчова
Най-вероятно ще отида,но сънищата ме притесняват.Дали са свързани с психическото ми положение?Защото иначе много си противоречат така да се каже .. една нощ сънувам детелини,което е знак за щастие,а на следващата-проблеми,грижи,здравословни проблеми.Объркана съм..
0
0
ЕЛЕНА
ЕЛЕНА
05.08.2014 12:49
Отиди на психиатър . Ако не искаш , вземи си домашен любимец. Ще обичаш животното и ще забравиш.
0
0