Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Силата на мислите ми ми пречи

Силата на мислите ми ми пречи

Силата на мислите ми ми пречи
Здравейте! Търся помощ, надявам се някой да се отзове или да изкаже поне мнение по въпроса.
Мисля, че чрез мислите си, които от година насам са изключително негативни, влияя и върху собственото си здравословно състояние и съответно върху сънищата си. В последно време непрестанно мисля за това че съм болна от нещо, мислите ми са насочени постоянно в тази насока-болна съм, умирам. (на 20 години съм)След като почнах да сънувам и доста притеснителни неща се ужасих още повече. Повечето от тях ме предупреждаваха за здравословното ми състояние. Че ме грози някаква болест.

Направих си доста изследвания, които бяха напълно нормални. Ще дам пример-от както почнах да мисля тези неща, започнах да получавам болки в лявата страна(задух, бодежи, тъпа болка), ходих на екг, пуснах си пълна кръвна картина-нищо. В отлично здраве съм, всичко е на нервна почва.

За определен момент нещата се успокоиха, дори сънищата предвещаваха здраве, щастие. . но снощи отново сънувах доста неприятен сън. Сънувах, че разговарям с една моя починала баба, с която се прегърнахме и целунахме-както тя мен, така и аз нея. Поразрових се за тълкувания и някои от тях бяха добри, други ужасни-отново проблеми със здравето, но този път и смъртен случай в семейството. Забравих да добавя и че непрекъснато се притеснявам и за близките си хора. Да не би да им се случи нещо, да не би да ги загубя.

Помощ, не знам как да реагирам на всичко това. Възможно ли е сама да си предизвиквам тези неща, поради негативното ми мислене и постоянни мисли за смъртта? Както моята, така и на член от семейството ми?
Не знам дали темата е за тук, ако не е-съжалявам, но не спирам да мисля дори и за ден такива работи. Не мога да живея спокойно. . моля помогнете!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
Марика
Марика
07.08.2014 20:26
ще ти дам пример ... колежка на мама бе болна от РАК,но в един момент й е писнало и си е казала "писна ми от тая болест махам си я от главата" след 10 месеца си направила изследвания и й нямало нищо...........И ТИ СИ ИЗБИЙ ТОВА ОТ ГЛАВАТА И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ.
1
0
Вивиан Любчова
Супер сте!Мерси много!
0
0
ЕЛЕНА
ЕЛЕНА
07.08.2014 07:57
Аз съм ЕЛЕНА от 1 коментар . Само на 9 съм не ме интересува дали ще ме мислиш за луда но , ако искаш ми звънни на номер 0882854962. И с мен беше
така. Имам коте и вече не мисля . Да поговорим. ИЗВИНЯВАЙ АКО ИМА ГРЕШКИ!!!
0
0
stempz
stempz
06.08.2014 22:15
тя долу фифи го е казала наи-точно,гледаи филма тайната или прочети книги и материали за закона привличането,за силата на позитивното мислене,силата на човека е в неговото мислене и вяра,като липсват се получава паника и страх,лека и от мене!
2
0
Зетабета
Зетабета
06.08.2014 21:44
Здравей! Трябва да се обърнеш към ендокренолог,добре е да проследиш хормоните си и най-вече на щитовидната жлеза,при нарушения на дяловете на щитовидката могат да възникнат психически нарушения,ако имаш изпотяване,сърцебиене/тахикардия/,безпокойство и др.,то причината може да е в хормонални нарушения.О още създай си хоби,така ще промениш хода на мислите и мозъкът ще е зает с нещо друго.Всичко добро от мен!
1
0
Жрица
Жрица
06.08.2014 15:45
м такаа.. Първо-спри да мислиш за смъртта.Второ-започни да мислиш единствено за любимия ти сладкиш когато се сетиш за смъртта или болестите. Трето-замисли се за любимата/любия ти(за гаджето говоря :дд) и как правите мм можебии портокалов кекс? Четвърто-Когато започнеш да надебелееш отиди на фитнес клуб :д
2
0
Вивиан Любчова
Благодаря ви изключително много!! :) Ще се опитам да послушам съветите ви.Може би от една страна имах нужда да споделя с някого.Благодаря още веднъж!
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
06.08.2014 05:12
Ще ти кажа един пример и дано ти помогне.Имах колега,който като теб си мислеше само за болести.Взимаше непрекъснато всякакви витамини,докато не получи авитаминоза.Стана жълт като лимон, повреди си черния дроб и почина.Та не беше болен, но натрапчивите мисли го разболяха.Щом ти се появят в мисълта ги отхвърляй и мисли за нещо хубаво.Косъм от главата на вярващ човек не може да падне без знанието на Бог.
1
0