Признаци за присъствие на дух

Признаци за присъствие на дух

Сигурно сте чували различни истории за привидения и страшни, смръзващи кръвта събития, които се случват в места, където живеят призраци.

Има сигурни признаци за това, че в къщата ви живее дух. Магични явления се случват с всички хора и животни, много хора твърдят, че са живели дълго време с дух в дома си.

Признаци за присъствие на дух

На първо място това са странните миризми, които обикновено не би трябвало да се усещат. Тези миризми се появяват внезапно и като че ли отникъде.

Духът може да донася миризма, която му е била позната някога, например аромат на скъпа пура или на някакво екзотично цвете. Такъв аромат е явен признак, че в дома ви живее дух.

Друг признак са странните сънища за хора и места, които са ви абсолютно непознати. Това също е знак, че духът се опитва да привлече вашето внимание и да ви разкаже историята си.

Друг знак е усещането за преследване. Някои хора са по-чувствителни към духове и когато в дома им има привидение, те се чувстват преследвани.

Сигурен знак за това, че в къщата ви живее дух, е усещането за тежък въздух в помещението. Някои хора са чувствителни към промяната в енергийното поле, която се поражда от присъствието на дух и това се изразява като задух, който затруднява дишането на човека.

Дори хора, които нямат силно изявени усещания, имат чувството, че се задушават в помещение, в което има дух. Загадъчните звуци също са явен знак за това, че в дома ви се е заселил дух.

Ако освен странни звуци чувате и тих неразбираем шепот, това също е знак, че в дома ви живее дух. Съществуват агресивни духове, които издават звуци, смразяващи кръвта.

Промяната на темепературата на въздуха в помещението също е знак, че имате съсед във вид на дух. Ако усещате, че някои от помещенията в дома ви са по-студени от другите и това става рязко и внезапно, това е предизвикано от факта, че за материализацията си духът използва енергия, която се натрупва на мястото на появяването му.

Понякога може да преминете през студено място в стаята, при положение, че цялото помещение е затоплено. Може в лицето ви да усетите полъх на хладен въздух.

Ако предметите в дома ви постоянно не са там, където сте ги оставили, това също трябва да ви подсети, че има дух в къщата. Едно от най-неприятните усещания е, че някой ви докосва. Това е абсолютно сигурен знак за това, че духът на някой починал човек е в къщата ви.

Рейтинг

3.9
Общо 36 гласували
5 14
4 11
3 4
2 6
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (56)

niksi_picha
niksi_picha
17.01.2018 12:57
Май по-добре да се махна от апартамента на баба ми засега.
0
0
niksi_picha
niksi_picha
17.01.2018 12:57
Живея в апартамента на баба ми и непрекъснато сънувам духове,самозадоволявания.Това значи,че духа й не е преминал в отвъднато.
0
0
sidneY
sidneY
06.08.2016 17:27
Всеки има различно мнение особено по тази тема. Разбираемо е тъй като всички си обясняваме дадено такова паранормално явление (така да го нарека)по различен начин. В повечето случаи всеки рационално обяснение, но понякога буквално то липсва. Аз лично харесвам тази тема и вярвам в духове.
И ето някои неща, които ми се случиха преди няколко месеца и продължават до сега: Един път се прибирам вкъщи и няма никого. Отивам в стаята си и след десетина минути от рафтчето ми падат 2-3 книги и полудях от страх. След това отидох до банята върнах се и лампата ми светеше и от време на време примигваше.
След този случай минаха 2 месеца поне и често когато бях сама вкъщи имах чувството че има още едно присъствие. Нещата които съм си оставяла на мястото за секунда поне вече са или на земята или някъде другаде. Преди седмица пак се случи да съм си в стаята и от бюрото ми да падат предмети най много 1-2. От тогава нищо вече не се случва само имам усещането за присъствие. Не мога да убедя никой че съществуват духове но видяното от мен просто не се забравя лесно...
7
0
sidneY
sidneY
06.08.2016 17:32
И като завършек всеки естествено има право да вярва или да не вярва в каквото иска. :)
10
2
:X
:X
10.08.2015 05:41
Vie ste lydi :D
3
12
НЕ издавам
НЕ издавам
10.06.2015 15:49
Това е паранормално .... Попринцип съм фен на тия неща но това е откачено ... Защото когато бях в 4 клас бях втора смяна на дксл и съм в нас но ми се допива вода.. Отидох да пия нали и като се връщам всички шкафове бяха отворени ... това е бахти батака
8
1
Диана
Диана
05.06.2015 14:18
Аз мисля че духове съществуват.От близо седмица след 23:00 часа се чука по прозореца 3 пъти.Когато излезем навън няма абсолютно никой.Четири дни след това решихме да се скрием накаде за да разберем кой е!?С една приятелка остана в къщата,а момчета се скриха.Когато се почука на прозореца момчетата се показаха,но на прозореца нямаше никой!!!
12
0
Пламен В.
Пламен В.
06.03.2015 22:44
:) Смях! Не е лошо да спрете да се заблуждавате и да сте във филма и съня наречен земен живот и спрете вече да насаждате страхове върху хората! От това полза за човечеството няма даже напротив!Всичко е илюзия и заблуда целия ни земен живот на земята с телата ни! Дори не съществуваме,а така ни е насадено и умът ни ЕГОТО така си мисли и така ни го предава! Интересувайте се кои сте вие на истина и се образовайте! Почти всеки вече има интернет просто пишете в google.bg каквото ви интересува и узнайте истината за вас самите!Духове че има има та нали те са част от божествената енергия и сила,но трябва да израстнете духовно да се освободите от своето его(ума,мислите) и чак тогава ще ги усетите и ще заживеете в тяхното царство,което е много по добро от земния ни живот за радост! Докато живеем на земята с нашето илюзиорно тяло и умът ни(нашето ЕГО) ,всичко ще е илюзия и духове и страхове и каквото се сетите! Себеопонаването е добър вариант да ви се изяснят доста работи и неща около вас! Успех! На никой нищо не искам да насаждам всичко това е мое виждане и разбиране от доста материал който съм изчел от най различни източници. Все пак правото на собственото ви мислене за нещата си е изцяло ваш свободен ибор!
15
2
Динка
Динка
29.12.2014 17:19
Първият път не знаех че във къщата му има духове Коста във Гърция,като спяхме някой ме потупа по-рамото,обарнах се да видя а той спеше.След това,аз се завих през глава защото ми стана много гадно,на другият ден той ми разказа че би убил 2-момичета заради кашиша който сее във тях.Но имал връзка със някаква грозна вита,тя чакаше Еврото от кашиша,той продава и плащаше квартирата и двамата много щастливи.Но аз каквото можах я прогоних,но въпреки всичко те по телефона си поддържаха връска.След като се прибрах във България почна то да ме търси по телефона "ела че майка ми е болна" утидах,видях как вземаше прошка със халцъкване,на 3-тия ден много ми се ядеше корбан,отидохме и купихме огнишко месо за да направим корбан.След като той остави месото при мене,се качи горе да види майка си а тя беше починала "той беше радостен,не беше тъжен и не му пукаше че майка му е починала" тя почена на 20 Септември през 2014,скоро отидох пак,видях я 2-пъти във съня си,първият път когато я видях във съня си,той и казва "това Евро ще го даде на мен" но та му каза "НЕ! на грозната вита" и грозната вита взе пите и беше много щастлива.Вторият път,тя ми се яви здрава и легнала на дивана,по-това разбра че пак аз съм във тях и тя много ме обичаше,.На другият ден,отидохме нъ гробищата и гребаи беше студен,нямаше никаква топлина,на 28 вчера си бях във къщи,както си лежях и заспах,някой ме стесна за крака за да седне до мене,много годно ми стана.реди това му казах да си закълне във иконата на света благородица че никога не е давал на тази вита пари да и плаща квартирата,след неговата лажлива клетва чух нещо като разбиване на врата,беше толкова силно че думи нямам.Той се сабуди и ми каза "чу ли нещо" аз му казах "да,това са твоите лажливи думи от иконата" и за това майкаму търси спокойствие и мисля че тя е дошла у нас за да е по-спокойна и това е.
6
4