Психичните разстройства, тормозели хората през различните епохи

Психичните разстройства, тормозели хората през различните епохи

0

Психичните разстройства отразяват тревогите на всяка една епоха. Интересен факт е, че през всеки период от човешката история хората са определяли различни състояния за психически отклонения.

1

Психика

Психика - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Психика. Любопитни статии за Психика от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Психика.
Психика - Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

Изберете една картинка и открийте най-големия си страх

08.06.2016022318

Изберете една от картинките, която провокира най-голям страх у вас при пръв поглед, и вижте от какво най-много се страхувате, без да знаете.

Психика - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201602638

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Психика - Шокиращ топ 13 на най-странните психически разстройства!

Шокиращ топ 13 на най-странните психически разстройства!

18.04.201601024

Човешкият мозък е нещо крайно сложно и учените надали някога ще могат да го разгадаят напълно. Има много случаи, в които той може да ни изиграе лоша шега. Ето кои да най-странните психологически разстройства, които засягат немалка част от човечеството:

Психика - Как да преодолеем миналото?

Как да преодолеем миналото?

04.02.201601769

Човешката психика има мощен предпазен механизъм, който ни помага да преодолеем неприятните моменти от миналото. Казват, че времето лекува, но някои хора просто не могат да преодолеят миналото и това им пречи да продължат напред.

Психика - За психотронните генератори

За психотронните генератори

06.08.201502108

Всяка звукова честота действа по определен начин на човешката психика. Така например 1-2 херца водят до сънливост. 5-6 пък предизвикват необуздан страх. През 1998 г се задейства проектът HAARP, както и мрежата от кули GWEN

Психика - Силата на плацебо ефекта

Силата на плацебо ефекта

21.03.201501609

Силата на плацебо ефекта е все още неразгадан феномен. Въпреки това той намира все по-голямо приложение в медицината.

Психика - Исторически личности, които са били психично болни

Исторически личности, които са били психично болни

04.11.201427759

Повече от два века специалистите насочват вниманието към психичното здраве на хората. В миналото не малко велики личности са страдали от сериозни психични заболявания, които не са били лекувани правилно.

Психика - Психологическите техники за повишаване на самочувствието

Психологическите техники за повишаване на самочувствието

02.11.201407818

Психолозите използват няколко техники, с които можем да повишим самочувствието си. Тези техники доказано работят, като само трябва да ги опитате.

Психика - Какви болести ни носи нещастието

Какви болести ни носи нещастието

01.05.201436239

Още от Древността се смятало, че негативните мисли и чувства имат пряка връзка с човешкото тяло. Според това становище лекарите разделяли болестите на телесни и душевни.

Психика - Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

Нощните кошмари - сигнал за реален проблем

20.03.2014116193

За една нощ човек преживява около 6 цикъла сънища, всеки от които може да продължи до 2 часа. Събуждайки се след неприятен сън, човек изпитва напълно реално чувство за страх.

В Съновник.бг на тази подстраница ще попаднеш на най-новите любопитни теми и публикации относно Психика. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Психика. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Психика. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Психика. Психика, снимки и класации.