Мудрите - жестове със силата да променят живота ни

Мудрите - жестове със силата да променят живота ни

0

Ученията на Изтока твърдят, че съществуват жестове, които съдържат в себе си огромна сила. Наричат се мудри и са способни, макар и наглед съвсем обикновени, да влияят на физическото и психическото състояние на човек.

1

Медитация

Медитация - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Медитация. Нашите статии за Медитация от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Медитация.
Медитация - Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

11.03.201505308

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

Медитация - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.20150939

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Медитация - Доказано! Медитацията подобрява дейността на мозъка

Доказано! Медитацията подобрява дейността на мозъка

17.11.201411575

Американски учени доказаха, че медитацията води до структурни промени в мозъка, като значително засилва зоните, отговорни за паметта, ученето и контрол върху емоциите.

Медитация - Как да накараме мозъка да работи по-добре

Как да накараме мозъка да работи по-добре

06.07.201426774

Всеки от нас може да увеличи нивото си на интелигентност, стига да е готов да жертва от свободното си време часове за тренировки, медитация и упражнения за мозъка.

Медитация - Момче издържа 10 месеца без храна и вода

Момче издържа 10 месеца без храна и вода

06.11.201326703

Тийнейджър от Непал разби всички научни теории като останал жив, след като в продължение на 10 месеца не е консумирал нито вода, нито храна, докато медитирал.

Медитация - Научете се да разговаряте с тялото си

Научете се да разговаряте с тялото си

02.10.201323043

В практиката на древните лекари основно правило е било да разговарят с органите на пациентите си и по този начин да ги лекуват от различни болести.

Медитация - Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

01.07.201316950

Няколко стъпки могат да помогнат да превърнете страховете си в щастие и вдъхновение. Намерете своя начин да се вдъхновявате и да черпите мъдрост. Победете страха, като се сетите за всички неща за които сте благодарни.

Медитация - Пророческите сънища

Пророческите сънища

05.04.2013619514

Всички сънуваме. Но не всички помним сънищата си, когато се събудим. Мисля, че всеки е сънувал поне един сън, в който символично е видял събитие, което след това се е случило наяве.

Медитация - Дзен - пътят към себепознанието

Дзен - пътят към себепознанието

01.02.201302521

Според дзен, единственото, което съществува и което трябва да има значение за всеки, това е пустотата. Пустотата не се приема като липса на нещо, а точно обратното – там е всичко, но все още не се е проявило.

Медитация - Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

15.12.201212730

Медитацията е универсална традиция. Създадена е хиляди години преди настъпването на съвременната цивилизация. Предавана от поколение на поколение, тя претърпява непрекъснати и строги проверки, като запазва първоначалната си форма.

На актуалната подстраница ще откриеш последните заглавия и публикации за Медитация. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Медитация. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Медитация. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Медитация. Медитация, съвети и потребителски оценки.