Седем съвета как да повишим вибрациите си

Седем съвета как да повишим вибрациите си

0

Всички ваши мисли и чувства са енергия. Тази сила е един вид вибрация, която комуникира със заобикалящия ни свят. Научете се как да повишите тези вибрации и вижте как това ще промени живота ви драстично в положителна посока.

1

Медитация

Медитация - Най-новите заглавия и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Медитация. Нашите статии за Медитация от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Медитация.

Популярни

Медитация - Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

Задръстеняци са по-интелигентни от останалите

13.01.20150862

Притеснителните хора са с по-богат речник, по-лесно успяват да категоризират думите и по-бързо разбират смисъла на поговорките, съобщават канадците.

Медитация - Доказано! Медитацията подобрява дейността на мозъка

Доказано! Медитацията подобрява дейността на мозъка

17.11.201411490

Американски учени доказаха, че медитацията води до структурни промени в мозъка, като значително засилва зоните, отговорни за паметта, ученето и контрол върху емоциите.

Медитация - Как да накараме мозъка да работи по-добре

Как да накараме мозъка да работи по-добре

06.07.201426327

Всеки от нас може да увеличи нивото си на интелигентност, стига да е готов да жертва от свободното си време часове за тренировки, медитация и упражнения за мозъка.

Медитация - Момче издържа 10 месеца без храна и вода

Момче издържа 10 месеца без храна и вода

06.11.201326468

Тийнейджър от Непал разби всички научни теории като останал жив, след като в продължение на 10 месеца не е консумирал нито вода, нито храна, докато медитирал.

Медитация - Научете се да разговаряте с тялото си

Научете се да разговаряте с тялото си

02.10.201322973

В практиката на древните лекари основно правило е било да разговарят с органите на пациентите си и по този начин да ги лекуват от различни болести.

Медитация - Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

Как да превърнем страховете си в щастие и вдъхновение

01.07.201316777

Няколко стъпки могат да помогнат да превърнете страховете си в щастие и вдъхновение. Намерете своя начин да се вдъхновявате и да черпите мъдрост. Победете страха, като се сетите за всички неща за които сте благодарни.

Медитация - Пророческите сънища

Пророческите сънища

05.04.2013417068

Всички сънуваме. Но не всички помним сънищата си, когато се събудим. Мисля, че всеки е сънувал поне един сън, в който символично е видял събитие, което след това се е случило наяве.

Медитация - Дзен - пътят към себепознанието

Дзен - пътят към себепознанието

01.02.201302379

Според дзен, единственото, което съществува и което трябва да има значение за всеки, това е пустотата. Пустотата не се приема като липса на нещо, а точно обратното – там е всичко, но все още не се е проявило.

Медитация - Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

Статуи на Буда и Христос са най-силни за медитация

15.12.201212590

Медитацията е универсална традиция. Създадена е хиляди години преди настъпването на съвременната цивилизация. Предавана от поколение на поколение, тя претърпява непрекъснати и строги проверки, като запазва първоначалната си форма.

Медитация - Едгар Кейси за бъдещето

Едгар Кейси за бъдещето

30.10.2012723318

Кейси вярва, че ужасни бъдещи събития могат да бъдат спряни, ако човечеството промени своето поведение. Поради това той прави тези предсказания - да предупреди хората.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

На актуалната подстраница ще откриеш последните заглавия и публикации за Медитация. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Медитация. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Медитация. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Медитация. Медитация, съвети и потребителски оценки.