Възход и падение на Калигула

Възход и падение на Калигула

Калигула е третият император, управлявал Римската империя, след като тя станала монархия. Истинското му име е Гай Цезар Германик. Той престоял на престола едва 4 години - от 37 до 41 година.

1

Калигула

Калигула - Най-новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Калигула. Материали за Калигула от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Калигула.
Калигула - Любопитни факти от живота на Калигула

Любопитни факти от живота на Калигула

22.12.201215966

Когато Калигула станал на три години, той станал талисман за армията на баща си. Той живеел на съпружески начала с трите си сестри, а любимата си сестра – Друзила разделил с мъжа й и обявил, че тя е законната му съпруга.

Калигула - Обсебващата любов на Калигула и фон Козел

Обсебващата любов на Калигула и фон Козел

12.10.201166090

Най-странната обсебваща любов на римския император Калигула била тази към коня му Инкантус. Той дори го назначил за сенатор и искал да сключи свещен брак с него.

Калигула - Калигула - първият убит римски император

Калигула - първият убит римски император

01.04.201059804

Калигула или както е истинското му име Гай Цезар Германик, управлявал Рим от 37 до 41 г. Той е един от най-големите римски диктатори и първият убит император. История за живота на Калигула.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...