Възход и падение на Калигула

Възход и падение на Калигула

0

Калигула е третият император, управлявал Римската империя, след като тя станала монархия. Истинското му име е Гай Цезар Германик. Той престоял на престола едва 4 години - от 37 до 41 година.

1

Калигула

Калигула - Най-новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко на тема Калигула. Материали за Калигула от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Калигула.
Калигула - Любопитни факти от живота на Калигула

Любопитни факти от живота на Калигула

22.12.201215882

Когато Калигула станал на три години, той станал талисман за армията на баща си. Той живеел на съпружески начала с трите си сестри, а любимата си сестра – Друзила разделил с мъжа й и обявил, че тя е законната му съпруга.

Калигула - Обсебващата любов на Калигула и фон Козел

Обсебващата любов на Калигула и фон Козел

12.10.201166068

Най-странната обсебваща любов на римския император Калигула била тази към коня му Инкантус. Той дори го назначил за сенатор и искал да сключи свещен брак с него.

Калигула - Калигула - първият убит римски император

Калигула - първият убит римски император

01.04.201059658

Калигула или както е истинското му име Гай Цезар Германик, управлявал Рим от 37 до 41 г. Той е един от най-големите римски диктатори и първият убит император. История за живота на Калигула.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш последните заглавия и публикации на тема Калигула. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Калигула. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Калигула. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Калигула. Калигула, идеи и потребителски оценки.