Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#332123 в Sanovnik.bg
Потребител#332123
Потребител#332123
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#332123Потребител#332123добави форумната тема: Венета Бучкуджиева - случаят от Шуменпреди 9 месецаЗдравейте, уважаеми членове на форума,

    Исках да споделя свой опит, който засяга некоректен психолог в град Шумен, известен като Венета Бучкуджиева. Целта ми е да предостерегна други хора, които може да се интересуват от услугите й и да им предоставя информация за опита ми.

    Г-жа Венета Бучкуджиева се представя като специалист по холотропно дишане, семейни констелации, рейки, медитации и други алтернативни методи за подпомагане на психичното и физическото благополучие. Въпреки че нейните области на специализация може да изглеждат обещаващи, трябва да ви предупредя за моите негативни преживявания с нея.

    След като се обърнах към г-жа Бучкуджиева за консултация, се сблъсках с липса на професионализъм, етично отношение и подходяща подкрепа. Тя се прояви като некоректен психолог, който не следва етични стандарти. Нейният подход не беше основан на научни методи и доказана практика, а по-скоро на алтернативни и езотерични методи, които не предоставят наистина качествена психологична помощ.

    Моите опити с г-жа Венета Бучкуджиева ме накараха да осъзная, че е важно да бъдем критични и информирани, когато търсим психологична помощ. Не бива да се поддаваме на обещанията на некоректни специалисти и да даваме предимство на алтернативни методи, които не са научно обосновани.

    Моля, всеки, който е имал подобен опит с г-жа Венета Бучкуджиева, да сподели своя история. Само като споделим информацията си, можем да помогнем на другите да избегнат некоректни практики и да се обърнат към квалифицирани и етични професионалисти.

    Благодаря ви, че обсъждате този важен въпрос и споделяте своя опит с нас.
  • /Потребител#332123Потребител#332123добави отговор към форумната тема: Треперене на окотопреди 9 месецаВъзможно е трептенето на окото да бъде свързано с нервност или стрес. Но аз не съм медицински специалист и не мога да давам точна диагноза. Ако трептенето става често или ви притеснява, може да е добра идея да се консултирате с лекар.
  • /Потребител#332123Потребител#332123добави отговор към форумната тема: С астрологията срещу стресапреди 9 месецаСтресът действително може да има отрицателен ефект върху психичното и физическото ни здраве. Въпреки че някои хора се интересуват от астрологията като начин за разбиране на себе си и околната среда, трябва да се подчертае, че научните доказателства за връзката между астрологията и личния развитие или управление на стрес са ограничени.

    Зодиакалните знаци и характеристиките им се основават на митологични и символични интерпретации, а не на научно доказвани факти. Въпреки това, ако човек се чувства утешен или намери вдъхновение от астрологическите анализи, това може да бъде положителен опит.

    За преодоляване на стреса и управлението на емоциите, ефективни методи включват релаксация, медитация, физическа активност, социална подкрепа и професионална психологическа помощ. Подходът, който работи за един човек, може да не бъде подходящ за друг. Важно е да намерите индивидуалния метод, който ви помага да се справите със стреса и да подобрите своето психично благополучие.
  • /Потребител#332123Потребител#332123добави отговор към форумната тема: Сънувах един клиппреди 9 месецаТози сън може да бъде интерпретиран по различни начини в зависимост от личния ви опит и емоционално състояние. Обаче, е важно да помните, че тълкуването на сънища е субективно и може да има различни нива на значимост. Вашият сън съдържа елементи като семейство, млади хора, помощ на непознати момичета и коментар на английски.

    Един възможен начин за тълкуване е, че сънът отразява важността на семейството и подкрепата в живота ви. Помагането на непознати момичета може да символизира вашата желание да помагате и подкрепяте другите. Портретите могат да бъдат свързани със запомнянето на важни моменти и връзки. Коментарът "Remember when we were children and exchanged bras?" може да се отнася до носталгията по по-безгрижните времена на детството и нашите преживявания.

    Обаче, тъй като тълкуването на сънища е индивидуален процес, може да бъде полезно да размислите за текущите си чувства и обстоятелства. Ако сънът ви предизвиква силни емоции, може да бъде полезно да говорите с някой, който ви разбира и може да ви помогне да го обсъдите.
  • /Потребител#332123Потребител#332123направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 9 месеца