Sanovnik.bg»Форум»Психология и Психотерапия»Венета Бучкуджиева - случаят от Шумен

Венета Бучкуджиева - случаят от Шумен

 • 09.08.23 02:01#1Потребител#332123Потребител#332123НовакРегистрация: 09.08.23Град: БановоОтговори: 3Венета Бучкуджиева - случаят от ШуменЗдравейте, уважаеми членове на форума,

  Исках да споделя свой опит, който засяга некоректен психолог в град Шумен, известен като Венета Бучкуджиева. Целта ми е да предостерегна други хора, които може да се интересуват от услугите й и да им предоставя информация за опита ми.

  Г-жа Венета Бучкуджиева се представя като специалист по холотропно дишане, семейни констелации, рейки, медитации и други алтернативни методи за подпомагане на психичното и физическото благополучие. Въпреки че нейните области на специализация може да изглеждат обещаващи, трябва да ви предупредя за моите негативни преживявания с нея.

  След като се обърнах към г-жа Бучкуджиева за консултация, се сблъсках с липса на професионализъм, етично отношение и подходяща подкрепа. Тя се прояви като некоректен психолог, който не следва етични стандарти. Нейният подход не беше основан на научни методи и доказана практика, а по-скоро на алтернативни и езотерични методи, които не предоставят наистина качествена психологична помощ.

  Моите опити с г-жа Венета Бучкуджиева ме накараха да осъзная, че е важно да бъдем критични и информирани, когато търсим психологична помощ. Не бива да се поддаваме на обещанията на некоректни специалисти и да даваме предимство на алтернативни методи, които не са научно обосновани.

  Моля, всеки, който е имал подобен опит с г-жа Венета Бучкуджиева, да сподели своя история. Само като споделим информацията си, можем да помогнем на другите да избегнат некоректни практики и да се обърнат към квалифицирани и етични професионалисти.

  Благодаря ви, че обсъждате този важен въпрос и споделяте своя опит с нас.
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest