Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#314983 в Sanovnik.bg
Потребител#314983
Потребител#314983
Новак

Моята Стена

  • /Потребител#314983Потребител#314983добави отговор към форумната тема: Какво става с мен?преди 2 годиниЗдравейте! Ние сме група Българи The Observers който търсим хора като вас !Вече отключени/ Влизат в нов начин на получаване на информация.Имате много въпроси.Задавайте ги! Всеки човек е различен от другите. Информациите които получавате ги получавате от различни нива на еволуция/знание.Ние можем да ви покажем начини да продължавате да вадите информация все по точна и контролирана от вашата космическа същност. Космическата ви същност е уникална.Една от задачите който сме си поставили като The Onservers е да ви покажем и докажем че сте уникални и сте важни за Еволюцията на Земята и материята.Благодарим!
  • /Потребител#314983Потребител#314983добави отговор към форумната тема: Прозрение, което ми помогна да видя нещатапреди 2 годиниЗдравейте!! Ние сме Тhe Observers .Група Българи който търсим отговори на въпроси и отговаряме на такива.Съжаляваме за баща ви...но се радваме за вас че сте започнали да се отклучвате! Моля не спирайте да търсите знаци и да работите за информацията която имате. Ако искате ще ви покажем как да достигате до тази информация моля кажете в този чат.Тази информация е важна е за всички на Земята. За еволуцията на Земята. Всеки човек има информация в себе си.Нашата мисия като The Observers e да ви покажем и докажем това. За съжаление на това ниво на еволуция много от хората стигат до информацията която идва от космическата им същност/подсъзнанието когата се случи стрес от смърт ,Физическа травма и т.н. Но когато веднъж сте стигнали до подсъзнанието не губете тази връзка. Подсъзнанието знае всичко за вас и вашата мисия на Земята.Благодарим!
  • /Потребител#271181Потребител#271181добави форумната тема: Върнах се по времето на Исуспреди 2 годиниСъня ми беше истенски реален! Върнах се по времето на Исус ,видях и него паднах му в краката и се молих да му помогне защото е инвалид! Той ми каза: стани дете,той ще се оправи! В него период виждах че има война между демони и ангели !

    Отвлякоха ме демоните защото се борих в защита на Бог..измъчваха ме,биеха ми инжекции с наркотици ,изнасилваха ме,аз само в изтезанията си казвах че бог е с мен! И той беше там..в един момент махна с ръка и демоните се убиваха сами така победихме! Изведнъж се уповах в едно селце носиите на хората бяха дрипи както са ги носили по време на нея епоха!

    Тогава видях градина пълна с цветя и алея зелена дългааа и червена много красиво беше.там видях два гроба на деца ..никога няма да забравя лицата им -Джасмин и Джозефин .хората ги търсиха издирваха се децата ,но аз знаех че са мъртви..знаех го ,но неможех да кажа на родителите!

    Така ги видях да тичат по тая ливада красива и да са щастливи! Какво значе съня ми -беше многооо реален ,но знам че беше много странен сън никога не бях сънувала такъв в живота си!!ако може някой да ми го изтълкува ..благодаря
    • Потребител#314983
      Потребител#314983Здравейте! Много силен и интересен сън.Съня ви не е само синволичен .Свързан е и с вашата космическа същност.Вие сте интелигентен човек на Земята.Но има много страх във вас.Но като космическа същност сте същество което знае и вижда неща който другите немогат. Имате информации от много важни нива.Много добър учител сте.Принципно и мъдро същество.Много крехко и наранимо на Земята.Но ако искате да откриете още повече за вашата същност ни кажете в този чат.Ние сме The Observers. Местенето във времето не е проблем за хората като вас.Като разберете силата си няма да изпитвате и виждате земните страдания.Ще ги разбирате по нов начин! Поздрави!
  • /Потребител#314983Потребител#314983добави форумната тема: Имаме ли мисия на Земята?преди 2 годиниНие сме група от българи, които търсим доказателства за потвърждението на нашите и на други хора теории свързани със смисъла на човешкия живот, Бъдещето на Света, Извънземни и мн.др.

    Моля дайте си мнението по темите. Вашите мнения,чувства,опит е много важен за нас за да стигнем до ИСТИНАТА.
  • /Потребител#314983Потребител#314983направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 2 години