Sanovnik.bg»Мрежата»Потребител#271181 в Sanovnik.bg
Потребител#271181
Потребител#271181
Новак

Моята Стена

 • /Потребител#271181Потребител#271181добави форумната тема: Върнах се по времето на Исуспреди 3 години, преди 2 годиниСъня ми беше истенски реален! Върнах се по времето на Исус ,видях и него паднах му в краката и се молих да му помогне защото е инвалид! Той ми каза: стани дете,той ще се оправи! В него период виждах че има война между демони и ангели !

  Отвлякоха ме демоните защото се борих в защита на Бог..измъчваха ме,биеха ми инжекции с наркотици ,изнасилваха ме,аз само в изтезанията си казвах че бог е с мен! И той беше там..в един момент махна с ръка и демоните се убиваха сами така победихме! Изведнъж се уповах в едно селце носиите на хората бяха дрипи както са ги носили по време на нея епоха!

  Тогава видях градина пълна с цветя и алея зелена дългааа и червена много красиво беше.там видях два гроба на деца ..никога няма да забравя лицата им -Джасмин и Джозефин .хората ги търсиха издирваха се децата ,но аз знаех че са мъртви..знаех го ,но неможех да кажа на родителите!

  Така ги видях да тичат по тая ливада красива и да са щастливи! Какво значе съня ми -беше многооо реален ,но знам че беше много странен сън никога не бях сънувала такъв в живота си!!ако може някой да ми го изтълкува ..благодаря
  • Потребител#314983
   Потребител#314983Здравейте! Много силен и интересен сън.Съня ви не е само синволичен .Свързан е и с вашата космическа същност.Вие сте интелигентен човек на Земята.Но има много страх във вас.Но като космическа същност сте същество което знае и вижда неща който другите немогат. Имате информации от много важни нива.Много добър учител сте.Принципно и мъдро същество.Много крехко и наранимо на Земята.Но ако искате да откриете още повече за вашата същност ни кажете в този чат.Ние сме The Observers. Местенето във времето не е проблем за хората като вас.Като разберете силата си няма да изпитвате и виждате земните страдания.Ще ги разбирате по нов начин! Поздрави!
 • /Потребител#271181Потребител#271181попълни профила сипреди 3 години
 • /Потребител#271181Потребител#271181направи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 3 години