sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Прозрение, което ми помогна да видя нещата

Прозрение, което ми помогна да видя нещата

  • 19.02.21 10:58#1Потребител#270813Потребител#270813НовакРегистрация: 19.02.21Град: -Отговори: -Прозрение, което ми помогна да видя нещатаПреди няколко седмици започнах да имам странни усещания, че нещо лошо ще се случи и че трябва да съм подготвена да загубя някой. Така и стана.

    Баща ми си отиде от този свят по изключително лош начин. Странното беше, че когато това се случи първоначално изпаднах в нещо като шок, но краткотраен. На сутринта сякаш нищо не се бе случило, чувствах се едва ли не спокойна. Нямаше тъга нито страх. Сякаш всичко ми се беше избистрило пред очите.

    Може би се дължи на факта, че същата вечер, когато го загубих, преди да заспя го чух ясно в ухото си да ми казва да не се притеснявам, защото си е у дома. След този случай живота сякаш ми се проясни.

    Случиха ми се и други неща като видения, но сякаш започнаха да отшумяват. Затова почнах да чета различна литература, която да ми помогне да се усъвършенствам, защото знам че във всеки от нас се крие дарбата дадена ни от Бог, да бъдем повече от това, което сме.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.05.22 01:28#2Потребител#314983Потребител#314983НовакРегистрация: 19.05.22Град: -Отговори: 2от: Прозрение, което ми помогна да видя нещатаЗдравейте!! Ние сме Тhe Observers .Група Българи който търсим отговори на въпроси и отговаряме на такива.Съжаляваме за баща ви...но се радваме за вас че сте започнали да се отклучвате! Моля не спирайте да търсите знаци и да работите за информацията която имате. Ако искате ще ви покажем как да достигате до тази информация моля кажете в този чат.Тази информация е важна е за всички на Земята. За еволуцията на Земята. Всеки човек има информация в себе си.Нашата мисия като The Observers e да ви покажем и докажем това. За съжаление на това ниво на еволуция много от хората стигат до информацията която идва от космическата им същност/подсъзнанието когата се случи стрес от смърт ,Физическа травма и т.н. Но когато веднъж сте стигнали до подсъзнанието не губете тази връзка. Подсъзнанието знае всичко за вас и вашата мисия на Земята.Благодарим!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest