Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Какво са котките за къщатапреди 4 годиниИнтресно е, жалко че има толкова малко отговори!
    Ние имаме осиновен полуангорец котарак, черно бял. Ама на мама бебето е той.. На 10м (март 2017г) като беше го взехме от веган сестри на квартира в София, докарахме го в Пловдив. 1-2 седмици свикваше с нас, после го кастрирахме. А сега е най-големия глезоч, 5кг. Много го обичам, а и той мен. Вечер като си лягаме той идва и ляга между нас двамата с мъжа ни, до главите ни! Обаче към него има навика да го ближе по главата, не знам какво трябва да означава това, но мъжа ми като е полузаспал и го усети, и изяжда по някое шамарче, та заспивам след като мърчо заспи. Но докато заспи, се случва да гледа втренчено към вратата на спалнята. А де???
    Така, че имает някаква енергия или там нещо си, не знам какво.. Но доста често се случва това втренчено гледане, не е като и аз да не го усещам като енергия. Усещам, че има нещо зад мен и тогава, не мога да заспя!!! Умирам от ужас!
    Та такааа.. много случки имаме, но тези...! Казах веган сестри - защото и котарака е веган! Не яде никакво месо в естествен вид. Само паучове и гранули. много обича хляб.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Нещата, за които си мисля, се сбъдватпреди 4 годиниМоят съвет е да им кажеш, но е хубаво други хора да не знаят!
    Започни деликатно, а накрая им кажи, че следващия път когато ти дойде подобна мисъл ще я кажеш на тях и до 2 дни да видят, че е вярно.
    Все пак са родители, не надзорници в затвор. И аз мислех, че нашите са строги и си правех едно време всичко на собствена глава, докато не упрях да ме вадят от калта. Родителите мислят добро за децата си. Има изключения, но! Опитай.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Постоянно сънувам, че съм бременнапреди 4 годиниИ аз много често сънувах това и подобно. Тълкувам го като силно желание, подсъзнанието е изтощено от това което искаме и го дава като форма на сън. За да го видим в друга ралност. Така го разбирам аз.