Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПостоянно сънувам, че съм бременна
И аз много често сънувах това и подобно. Тълкувам го като силно желание, подсъзнанието е изтощено от това което искаме и го дава като форма на сън. За да го видим в друга ралност. Така го разбирам аз.
АнонименНещата, за които си мисля, се сбъдват
Моят съвет е да им кажеш, но е хубаво други хора да не знаят! Започни деликатно, а накрая им кажи, че следващия път когато ти дойде подобна мисъл ще я кажеш на тях и до 2 дни да видят, че е вярно. Все пак са родители, не надзорници в затвор. И аз мислех, че нашите са строги и си правех едно време всичко на собствена глава, докато не упрях да ме вадят от калта. Родителите мислят добро за децата си. Има изключения, но! Опитай.
АнонименКакво са котките за къщата
Интресно е, жалко че има толкова малко отговори! Ние имаме осиновен полуангорец котарак, черно бял. Ама на мама бебето е той.. На 10м (март 2017г) като беше го взехме от веган сестри на квартира в София, докарахме го в Пловдив. 1-2 седмици свикваше с нас, после го кастрирахме. А сега е най-големия глезоч, 5кг. Много го обичам, а и той мен. Вечер като си лягаме той идва и ляга между нас двамата с мъжа ни, до главите ни! Обаче към него има навика да го ближе по главата, не знам какво трябва да означава това, но мъжа ми като е полузаспал и го усети, и изяжда по някое шамарче, та заспивам след като мърчо заспи. Но докато заспи, се случва да гледа втренчено към вратата на спалнята. А де??? Така, че имает някаква енергия или там нещо си, не знам какво.. Но доста често се случва това втренчено гледане, не е като и аз да не го усещам като енергия. Усещам, че има нещо зад мен и тогава, не мога да заспя!!! Умирам от ужас! Та такааа.. много случки имаме, но тези...! Казах веган сестри - защото и котарака е веган! Не яде никакво месо в естествен вид. Само паучове и гранули. много обича хляб.