Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Единичен статус #962592
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Какво са котките за къщатапреди 4 годиниИнтресно е, жалко че има толкова малко отговори!
    Ние имаме осиновен полуангорец котарак, черно бял. Ама на мама бебето е той.. На 10м (март 2017г) като беше го взехме от веган сестри на квартира в София, докарахме го в Пловдив. 1-2 седмици свикваше с нас, после го кастрирахме. А сега е най-големия глезоч, 5кг. Много го обичам, а и той мен. Вечер като си лягаме той идва и ляга между нас двамата с мъжа ни, до главите ни! Обаче към него има навика да го ближе по главата, не знам какво трябва да означава това, но мъжа ми като е полузаспал и го усети, и изяжда по някое шамарче, та заспивам след като мърчо заспи. Но докато заспи, се случва да гледа втренчено към вратата на спалнята. А де???
    Така, че имает някаква енергия или там нещо си, не знам какво.. Но доста често се случва това втренчено гледане, не е като и аз да не го усещам като енергия. Усещам, че има нещо зад мен и тогава, не мога да заспя!!! Умирам от ужас!
    Та такааа.. много случки имаме, но тези...! Казах веган сестри - защото и котарака е веган! Не яде никакво месо в естествен вид. Само паучове и гранули. много обича хляб.