Sanovnik.bg»Мрежата»ioannidis в Sanovnik.bg

Моята Стена

 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Сънувах ключ с ключодържателпреди 6 годиниЗдравейте, тази сутрин сънувах че заключвам врата, но то не беше точно заключване, а просто завъртях ключа, излезе езикът на бравата, но вратата не беше напълно затворена, и всеки можеше да я отвори. След това извадих ключа, тръгнах да бягам (защото ме преследваха), и го хвърлих (по време на целия сън се чувствах като крадец, макар и да не бях откраднал нищо). Бягайки, аз криволичех между някакви сгради, с цел да избягам от преследвача си, като пред мен се появи река, а встрани имаше мост, обаче мен ме домързя да минавам по моста, и се събудих.
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Сънувах кран! Какво значи?преди 6 годиниЗдравейте, тази сутрин сънувах два куло-крана (и двата бяха сини), като единия тъкмо го бяхме изградили, за да ремонтираме другия, и след това двама мои колеги се качиха на току-що изградения кран, за да могат да започнат да ремонтират другия, и точно в този момент аз забелязах, че току-що изграденият кран се държи долу в бетонната основа само на два (вместо четири) анкерни болта, и след това кранът се наклони първо напред.

  Но аз обаче отдолу успях да го задържа с ръце, но обаче след това кранът се наклони назад, и аз не успях да го задържа, и той падна и се натроши заедно с двамата ми колеги, като видях че единия ми колега беше легнал на земята и охкаше и пъшкаше и беше в малко кръв, а другият не го виждах, но чувах как той продължаваше да си работи с някакъв ъглошлайф (с който беше започнал да работи още преди падането на крана), и след това се събудих. Какво може да значи това?
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Сън с жената с отрязан крак от фейсбукпреди 7 годиниЗдравейте, от около две седмици си пиша със една жена, и отношенията между нас се задълбочиха много, и всичко прерасна в любов, доколкото може да се нарече такава във виртуалният свят. Та, сънувах тази жена да разговаря с един мъж пред нейната малка къща (тя няма къжа, а живее във апартамент), а аз бях обут със вълнени чорапи, като върхо тях съм бил обул други тънки чорапи, но скъсани (бях без обувки), и след като ме видя ме извика при себе си, и след това двамата търгнахме към един парк.

  Седнахме на една пейка, която беше без облегалка, но тогава осъзнах че пейката сякаш беше малко късичка за двама ни, и тя се отмести малко наляво за да ми направи място (аз й седях от дясната страна), и точно в същя момент виждам че тя е без десен крак, който е бил отрязан над коляното, и тогава тя показа огромно притеснение да не би да я изоставя заради това че е без един крак, но аз я успокоих и и казах че я обичам, след което започнахме да се целуваме, но като обаче тя със нейния отрязан крак незнайно как притискаше дясното ми бедро, от което изпитвах много силна болка, но въпреки я изтърпях, защото много я обичах, както и тя мен...

  Много ще бъда благодарен ако някой успее да разтълкува този странен сън...
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Много странен сън с маратонкипреди 7 годиниЗдравейте, преди около час сънувах че съм на работа, и точно там където се преобличаме забелязах, че първо някой е подменил моите маратонки с неговите (подмяната е била точно защото моите маратонки са здрави, а неговите не), които бяха малко по-стари или повече носени (неговите маратонки бяха същата марка и същия модел и размер, само дето те бяха сини, а моите черни, които и в действителност са си черни), а лявата маратонка беше дори скъсана отпред.

  А пък след това незнайно как се получи така, че този някой ми е разменил само лявата маратонка, като заменената лява маратонка беше скъсана отпред, а дясната си беше моята, и след това си помислих че в някой ден от седмицата ще трябва да я занеса на обущар, който хем да я оправи, и хем да я пребоядиса в черно, тъй като ми се струваше немислимо да ходя с различни по цвят маратонки.

  Между другото, аз в съня си осъзнавах, че проблемът със скъсаната маратонка може да бъде решен, при това без да ми коства кой знае колко.
  Ще бъда благодарен ако някой успее да разтълкува съня ми
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Сън с влаковепреди 7 годиниЗдравейте, тази сутрин сънувах че се намирам на нашата гара, и че чакам влак, но влаковете (те бяха три един след друг, може би през 5-10 минути) които всъщност чаках минаха транзит без да спрат...

  Ще бъда много благодарен, ако някой успее да разтълкува съня ми
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Какво значи този сън със див заек?преди 7 годиниЗдравейте, тази нощ в Бъдни Вечер срещу Коледа сънувах как аз и баща ми влизаме във една стая във нашата къща, и във нея видяхме див заек (цветът му беше сиво-кафяв със бели петънца, и беше доста голям), който е упял да влезе през една пролука отвън (пролуката се виждаше), и след това заека като ни видя се опита да избяга през пролуката, но аз го хванах с голи ръце, обаче той ме захапа за дясната ръка или между показалеца и средния пръст, или между средния пръст и безименния пръст, след което започна да шурти черна кръв, като заекът не отпускаше захапката си.

  След това баща ми се опита да го махне от мен като започна да му полива главата със студена и бистра вода от 10 литрова пластмасова бутилка от минерална вода, и след това не помня как заекът е отпуснал захапката си, но след това отидох на чешмата и започнах да си мия раната пак със студена и бистра вода и кръвотечението спря, но се бях почувствал много отпаднал поради загубата на много кръв, и тогава се събудих, оглеждайки си ръката

  Ще бъда много благодарен ако някой успе да ми разтълкува съня
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Какво значи този сън с влакове и бягане?преди 8 годиниЗдравейте, преди около час сънувах как вадех яйца от един хладилник, като едните бяха счупени, а другите не. След това пък се сънувах във Варна на една автобусна спирка точно до катедралата, на която се бях ядосал за нещо, зарязах едната си чанта (другата чанта (то си беше торбичка) я бях взел със себе си, но тя беше почти празна, като в нея имаше само някои неща) на спирката, като във нея имаше мои дрехи и там беше и моят телефон, но след малко поразмислих и се върнах за да си я взема, но на спирката тъкмо беше спрял един пътнически бус, от него слезе едно младо момче, взе ми чантата, качи се във буса, и той потегли, и аз махах отзад на шофьора да спре буса, за да мога да си взема чантата, но той не ме видя и замина.

  След това отидох до ЖП гарата във Варна, като влязох в нея през една врата (когато влизах в гарата, навън беше към смрачаване, зимно време, някъде около 17:00), която беше затворена, но аз я отворих. След това на входа на билетните каси имаше двама човека, преоблечени като султански стражари, целите в червени одежди (БДЖ-то имаше някакъв празник, но така и не разбрах какъв), и ме посрещнаха със някакъв ритуал (така посрещаха всички пътници (единият, който беше преоблечен като султански слуга го познавах, стоеше отляво))

  И след това влязох във билетните каси, и поисках билет за влака, който тръгваше в 17:00, но жената на касата ми каза, че съм го изтървал, и след това я попитах за този, който тръгва в 17:15, но тя ми отговори че съм изтървал и него, и след това поисках билет за този, който тръгва в 18:15, и тя се опита (вече) да ме излъже, че всъщност съм изтървал и него, и след това доста настоятелно ме прикани да си купя билет, и аз си купих, като помня ясно как й дадох парите за билет, и след това си взех билета. (Искам само да отбележа, че жената на касата беше с руса и буйна коса, доста хлътнали очи и редки и деформирани зъби, на видима възраст около 65-70 години.)

  След това тръгнах да бягам, (като излязох навън от гарата, печеше слънце, и бях преценил че е около 16:00, беше зимно време, и в същия момент осъзнах че жената на касата действително ме е излъгала) за да мога да хвана влака по някакъв черен път, и в същото време видях как два товарни влака се разминават, и в същото време недалеч от мен дочух човешки говор, от който нищо не разбрах, и след това тръгнах да се връщам към гарата отново на бегом, като отляво мернах една циганска махала, и продължавах да си бягам по черния път, който беше по нагорнище, и след това се събудих.

  Ще бъда много благодарен, ако някой успее да разтълкува съня ми
 • /ioannidisioannidisдобави форумната тема: Сънувах имена, най-отдолу стоеше тя!преди 8 годиниЗдравейте, преди няколко дни сънувах доста странен сън, и се надявам някой тук да успее да го разтълкува...
  Само искам да отбележа, че сънят ми е свързан със фирмата, във която аз работя.
  Всяка сутрин аз и моите колеги се подписваме за инструктаж на една тетрадка, където са написани нашите имена.

  Значи сънувах че съм във една канцелария, която е била старото седалище на нашия шеф на фирмата, и вътре в нея на бюрото имаше една разтворена тетрадка за инструктаж, на която бяха изписани около 10-тина имена на бивши работници на фирмата (само искам да отбележа, че въпросните имена никога не са работили във тази фирма).

  Успях да прочета абсолютно всички имена, изписани на тетрадката, но успях да запомня само четири, а те са Губчо (много странно име) Теодора, Виолета и Николета (Николета беше последна най-долу в списъка). Тъй като нашата фирма е строителна, във нея никога не са работили жени, а и всички останали имена които бяха изписани на тетрадката, също не са работили във въпросната фирма.

  Като цяло това е, но ако се сетя за още подробности, ще ги добавя
 • /ioannidisioannidisпопълни разширения си профилпреди 8 години