Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименДали хората със сини очи могат да урочасват?
Чудя се дали хората със сини очи могат да урочасват, защото аз съм със сини очи и постоянно ми се случва като си пожелая нещо да се случи за някои друг то става. Например пожелавам си учителката ми по математика (която мразя) да не е в часа ми и става или една от моя клас (която също мразя)да получи по ниска оценка и става. Кажете не е ли странно? А да не говорим че около мен се случват и страни неща като да знам какво ще се случи, да сънувам сън и той да се сбъдне, падат предмети постоянно всеки които ме дразни му се случва нещо. Направо е ужасяващо но да се върнем на темата хората със сини очи могат ли да урочасват и ако могат как става че ми трябва.
АнонименКак да стресна един от моя клас?
Как да избудалкам еди от класа - много ме дразни. Голям бъзльо е. Успях да го уплаша с история за дявола. Ама ми трябва нещо което да го накара да не се занимава с мен и приятелките ми. Как да го стресна?
АнонименЖълтата лейди
Една вечер едно малко момиче останало само вкъщи.То гледало телевизия,но телевизора се изключил и момиченцето чуло глас -Аз съм жълтата лейди и съм в твоя град!!! Стъписано момичето решило че това е някаква шега и отново пуснало телевизора.След 10 минути телефона звъннал когато момичето вдигнало отново чул гласът - Аз съм жълтата лейди и съм пред твоята врата!!! Изплашено до краен предел момичето седнало в средата на хола и притискало куклата си и отново чуло този глас,но още по-близо - Аз съм жълтата лейди и съм зад теб!!! Когато детето се обърнало зад него стояла една висока,стройна жена,облечена в жълто,но на лицето си имала нещо като златен воал и когато го махнала от лицето си,лицето и било набръчкано и грозно и момичето изпищяло.На другия ден го намерили мъртво в гардероба със сбръчкано лице.