Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименСънувах и се осъзнах , че това е сън
Здравейте! Веднъж сънувах аз и една моя приятелка (Никол) ,с нея въряхме по един мост и по едно време аз се осъзнах,че сънувам и и казах "Ники, сънувам това е сън!". А тя ми отвърна "Не сън" и се събудих!След известно време сънувах една моя друга приятелка (Йолита) .Сънувах ,че сме седнали на една маса и гледаме някакви гердани ,по едно време пак се осъзнах и и казах "Йолита, това е сън аз сънувам" и тя ми каза "Как това ще е сън,не е сън!" И аз се събудих .Беше много странно ,че и двата ми съня когато се осъзнах че сънувам приятелките ми в съня ми казаха,че не е сън!Моля да ми обясните защо стана така или ако и някой на който му се е случвало същото да го напише.
АнонименЗа момчето, което харесвам - доста сранно и интересно
Здравейте !Когато ходя в училищната лавка се надявам и си мисля за момчето което харесвам да е там :love: .Но когато очаквам да го видя, не го виждам Един път изобщо не мислех за него и го видях.Когато очаквам някои неща те не се случват,а когато не очаквам да се случат те се случват! Не разбирам какво е това! :blush:
АнонименСъществуват ли ангели хранители?
Здравейте,аз много се питам и чета някои истории за ангелите хранители.Дали те съществуват?Бихте ли ми обяснили по какъв начин да ги повикам,или да се свържа с тях.Ще ми е много любопитно.
АнонименСъществуват ли демони?
Здравейте!Питам се дали съществуват "демони"?Вярвам в такива мистични и страшни хеща, и се питах! Ако може да ми кажете! :wink: