Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименМного странен сън с умиращ лос
Здравейте, Сънувах много странен сън днес(13.02.2012)на сутринта! Бях с баба ми и леля ми в нещо средно м/у поле и гора! Ние седяхме,а близо до нас лежеше един лос! Виждаше се, че бере душа. На няколко пъти, лосът отваряше очи, поглеждаше ме и отново ги затваряше! Един от тези пъти аз му се усмихнах, защото бях решила, че искам да види нещо хубаво преди да поеме по вечния си път. Когато, за последно затвори очи, той разбрах, че вече бе издъхнал и единият му рог се отчупи и падна! През съня си аз не се чувствах зле, изпитвах единствено жал към бедното животно.Ч естно казано ми беше по-гадно, когато се събудих. Според Вас какво означава съня ми?! Благодаря за прочита и отговорите :kiss: :kiss: :kiss:
АнонименРазвита интуиция
Здравейте!!! Аз по принцип съм от тези,които не вярват много, много в свръхестествени неща. Е, да понякога признавам, че има нещо такова, но в повечето случаи съм отрицателно настроена. Работата е там, че от известно време се хващам да предусещам някои близки събития. Например когато се колебая дали нещо ще се случи или не, все повече и повече пъти усещам отговорът. Въпросът ми е наистина ли имам добре развита интуиция или си въобразявам? Ако да как да я усъвършенствам и как да разбера кога ме подвежда. Благодаря Ви!!! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
АнонименСимвол на смъртта
Сънувах символа на смъртта, т.е с косата и наметалото, което не знам защо, но беше зелено. Аз бях в един магазин за сувенири, не си спомням с кого и това нещо се разтичваше около нас. Какво ли означава според Вас?
АнонименПак същият сън със зъби
Старият сън(18.01.2012) - Аз сънувах, че ми се клати 1 от горните резци. Побутвах го с език 3-4 пъти, като последния беше да падне, но после се оправи сякаш нищо не е било. А малко преди или малко след сънувах, че една част от пломбата на кътника се е отчупила и отивах да я изплюя. Някой може ли да ги разтълкува, ще съм му много благодарна Днес(25.01.2012)- Снощи сънувах,че ми се клати 2рия горен зъб от ляво. Клатеше се известно време и накрая падна. Най-интересното беше, че като го погледнах(той беше паднал на пода в нас) и беше един такъв малък,като нокътче. По време на съня не ме болеше,даже се чувствах много спокойна. Знам,че тези сънища означават смърт, но въпроса е на кой?? Нали не е на родителите ми?? Възможно ли е да е някоя леля или баба, примерно?? Защото, щом го виждах незначителен, би трябвало и загубата да е по-незначителна? И има ли нещо общо, че и 2та съня са сънувани в сряда(през 1 седмица)?? Много благодаря на тези, които са прочели сънищата и на тези, които ще се опитат да ги разгадаем заедно, въпреки леко глупавите ми въпроси :kiss: :kiss: :kiss:
АнонименСтрашен сън със зъби
bАз сънувах, че ми се клати 1 от горните резци. Побутвах го с език 3-4 пъти, като последния беше да падне,н о после се оправи сякаш нищо не е било. А малко преди или малко след сънувах, че една част от пломбата на кътника се е отчупила и отивах да я изплюя. Някой може ли да ги разтълкува, ще съм му много благодарна /b :yawn: