Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименНамиране на нещо, но какво...
Здравейте..Тази нощ (по-точно рано сутринта) сънувах многостранен и същевременно реален сън, сякаш се случва на момента, т.е. хората, които бяха в съня ги виждах като нормални, а не в сенки или черно-бяло...Баба ми почина преди 5 години.., а в съня тя бе едно от главните лица.. Сънувах, че сме на село с майка ми и брат ми и си тръгвахме от там и баба тръгна да ни изпраща, по едно време тя се отби в някакъв разклон и виждах как започна да вади картофи (от полето) после дойде до автогарата при нас, за да изчака с нас автобуса и каза нещо от рода на "Колко ми се иска да прекарам тази Нова Година с Света (май цялото име беше Светозара) и Лита., но те са ме забравили и не си ме спомнят, иска ми се някой да ме покани в "Имаш поща", за да ги открия"..Тези думи ме смутиха, в нашия род няма хора с такива имена, а в същото време не знам изобщо какво може да означава сънят ми.. Имате ли някаква идея? Вие как тълкувате този сън..P.S. В друг форум ми разтълкуваха съня като знак да търся и намеря нещо..., но какво може да е това нещо?
АнонименПомогнете! Имам магия!
Здравейте, имам пълните основание да твърдя, че си мисля,че имам направена магия или магия направена на майка ми или близък човек на семейството се връща като бумеранг при мен. Бихте ли ми дали координата на добра гледачка, гадателка, ясновидка?
Анонимен1, 3, 15 - вечните числа
Според вас това магия ли е? Много ви моля хора, кажете си мнението. Предстоят ми важни изпити, а мисля само за това и нищо друго-аз съм едно обикновено момиче на 19 години. До преди няколко месеца нямах никакъв приятел, в смисъл не съм имала до сега гадже, но през октомври 2011 ми се случи най-хубавото нещо до сега в живота. Тръгнах с едно момче, в което бях влюбена до полуда. Аз съм от провинцията, а той си е столичанин, правех всичко за него, за да докажа любовта си, но уви… На 3 ноември той поиска да се разделим по незнайни за мен причини и така до 15 ноември, когато ми писа смс, че иска да се съберем от тогава живота ми потръгна с главата надолу. Сценарият е един и същ, а датите се повтаряха-на 1-ви преустановяваме връзката си, като тогава се събираме, на 3 месец по-късно той се разделя с мен, а на 15 същия месец ми иска прошка и така до 3 този месец. Според мен има някаква магия в цялата тази история, защото единственото нещо, което ме притеснява са датите, които се повтарят всеки месец. Бихте ли изказали и вашето мнение по въпроса. Благодаря ви предварително.
АнонименКутията на Пандора
Наскоро сънувах сън, свързан с мен и бившият ми приятел. Сънувах, че сме на тавана на стара къща и намира книга, която се казва Кутията на Пандора, да обаче отиваме при някакъв ясновидец, който трябва да ни я разчете, впоследствие се оказва, че само началните страници текста е наполовина, а на другите страници си се чете нормално и уговорката беше да я преснимаме в два екземпляра, но нещо се случи и аз казах на приятелят ми да я вземе и да си я чете преди да легне, понеже него го вълнува повече тази тема. Какво означава сънят ми?
АнонименСънувам името Йордан
Здравейте, съфорумци. Две поредни нощи сънувам сън,в който е замесено името Йордан. Онзи ден сънувах, че братовчедка ми е родила за втори път момиченце и го е кръстила Йордана. Вчера сънувах, че съм на имен ден на едно съвсем непознато дете на име Йордан. Някой би ли ми дал тълкувание на сънищата. Някъде бях чела, че ако сънувам име то ще разбера скоро новина, но тук в тези сънища става въпрос за конкретно име и то в два поредни дена.
АнонименЗаедно с майка в църквата
Здравейте. Преди време майка ми беше сънувала сън. Беше ме сънувала като малка на 3 годинки. Били сме с нея на църква, но в самата църква е имало отделено стъклено пространство. В средата на пода на това пространство е седяла иконата на света Богородица и стар свещник. Майка ми е сънувала как тя пали свещички за здраве, а в този момент аз съм счупила стъклото и съм откраднала иконата, тя е започнала да ми се кара, но попът й е казал да спре да ми се кара, защото е трябвало да взема аз тази икона. Някой може ли да ми каже как да тълкувам този сън.