- 05.07.14 02:56#1Намиране на нещо, но какво...Здравейте..Тази нощ (по-точно рано сутринта) сънувах многостранен и същевременно реален сън, сякаш се случва на момента, т.е. хората, които бяха в съня ги виждах като нормални, а не в сенки или черно-бяло...Баба ми почина преди 5 години.., а в съня тя бе едно от главните лица.. Сънувах, че сме на село с майка ми и брат ми и си тръгвахме от там и баба тръгна да ни изпраща, по едно време тя се отби в някакъв разклон и виждах как започна да вади картофи (от полето) после дойде до автогарата при нас, за да изчака с нас автобуса и каза нещо от рода на "Колко ми се иска да прекарам тази Нова Година с Света (май цялото име беше Светозара) и Лита., но те са ме забравили и не си ме спомнят, иска ми се някой да ме покани в "Имаш поща", за да ги открия"..Тези думи ме смутиха, в нашия род няма хора с такива имена, а в същото време не знам изобщо какво може да означава сънят ми.. Имате ли някаква идея? Вие как тълкувате този сън..P.S. В друг форум ми разтълкуваха съня като знак да търся и намеря нещо..., но какво може да е това нещо?ОтговорОтговор с цитат
- 05.07.14 09:25#2от: Намиране на нещо, но какво...Запали свещ за баба си,заащото сте я забравили.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest