Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименСън с летене - какво означава?
Здравейте! Напоследък ми се случваше да сънувам как притежавам, свръхестествени способности и как летя. Не ме учуди толкова способностите колкото летенето. Във всеки мой сън скачах от балкона посред нощ, защото исках да остана сама, и като скоча от балкона летях, но след малко падах надолу и се приземявах. Беше ми трудно да летя, но пак си летях След това нищо не сънувам. Съвети?
АнонименХората са лъжци
Хора тук са лъжци! Нищо не е вярно! Само лъжат! Мен така яко излъгаха и то 100 пъти. Не им вярвайте те са отвратителни лъжци! Дори и Бог не съществува.Толкова молитви имах към него и какво стана е се изпълниха!Не им вярвайте! Аз вече нито вярвам в тях,нито в Бог.
АнонименМисля, че татко е тук
Здравейте!Моят баща почина преди 5 години.Преди известно време усетих неговия парфюм,а ние нямахме такъв вкъщи.С мама се разведоха и няма нищо негово тук.Ала като отидох в коридора,не знам как,но усетих неговия парфюм.Той винаги се пръскаше с него.И сега мисля,че е до мен или иска да ми каже нещо.Моля ви кажете ми какво да правя! Без излишни коментари,моля! Благодаря!