Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименЗа ангелите
ОТ ИСКРИ, ПЛАМЪЦИ И ЛУННИ ЛЪЧИ ( ПРИСЪСТВИЕТО НА АНГЕЛИТЕ) Искри от Душата, пламъци от Слънцето, сиянието на лунния лъч, това са Ангелите! Понякога разтварят криле, понякога блестят ослепително, издигат се като зората, и осветяват нощта. Търсим тяхната сила във величествените чудеса. Някои гледат, ала никога не съзират техния чуден план. Но аз ги усещам най-силно в топлината на родния дом, и как ме докосват по рамото, когато се чувствам сам. Дейвид О.Норис
АнонименБиополе и вяра
" Който има вяра в Бога, никога не си ляга гладен, а дори това да се случи,храни го сънят." ( Критска поговорка) Необозрими са възможностите на вярата: мобилизира духовни, душевни и физически сили, прогонва съмнението,потъпква страха, превръща невъзможното в реалност, пришива крила за полет.Побеждава могъщи врагове, достига небето, превръща живота в небе.По време на богослужение, когато произнасяме гласно или наум молитва ние християните, смирено се кръстим.Запитвали ли сме се някога какво всъщност извършваме? "Жестовете на християнската молитва-сключени ръце или обърнати към небето длани, коленичене, кръстен знак,за съжаление днес са загубили значението си в очите на вярващите...Носители на традиция, религиозните ритуали крият тайни за съживяване."- пише Пако Рабан Какво се извършва с ритуала на кръстене? Автоматизирано движение на десницата по вертикала и хоризонтала със зов за помощ към Бога? Нищо в тоя свят не е елементарно еднопосочно. Трите пръста докосват челото с мисълта:"В името на Отца", доближават се до пъпа- "и Сина", а после дясната и лява гръд( при източноправославните) или обратно ( при католиците) с акордните слова: " и Светия дух.Амин" За вярващите кръстния знак е съпроводен с приток на жизнена сила и укрепване на упованието в Бога.Кръстът се очертава с дясната ръка, според биоенергията с нея се отдава енергия. В средновековните книги четем:" Ако срещнете дявол, вещица, призрак, прекръстете се.Могъщата сила на кръста ще ви избави от тях." В мрачното си ежедневие населено с неописуеми опастности и страхове, средновековният човек е трябвало да оцелее.С помощта на кръста той е овладявал стреса при срещи с духове на мъртви или прояви на същества от други астрални светове.Активирайки биоенергията си, е подобрявал психическата си устойчивост.С молитва, мисъл, слово е търсел астрален контакт и съдействие от Божествените сили.Биополето има и отбранителна функция, усилва се с мисъл и вяра.Всеки може да постигне онова, което му позволява убеждението.Документирано е в израза на Христос:"И всичко, което и да поискате в молитва, като вярвате, ще получите."( Матей,гл.21-22)
АнонименКак да се избавим от зли хора, които се опитват да вредят на благополучието ни
bЗдравейте,имам близка която сподели с мен,че от известно време,едно семейство в жилищната кооперация в която живее постоянно подхвърлят неща пред вратата и.Тя никога не е била в близки отношения с тях, по-скоро явно те се дразнят от факта,че тя се справя сама в живота отгледала е детето си,помага на родителите си и искат да и попречат на финансовото благополучие.Сподели ми също,че същите тези хора които живеят над нея говорят постоянно за магии и как така на нея още не са и подействали, впрочем пропуснах да спомена,че гласовете им се чуват в нейното жилище.Тя по принцип не вярва в такива неща като магии, но ми каза,че финансовото и състояние се е влошило.Казах и да чете Киприянови молитви, но, ако някой даде идея как да се справи ,нека отговори за да и помогнем.
АнонименГледам приятелски онлайн само
Искам да помогна на 10 души с конкретен но наистина важен въпрос за тях- това което искам е: дата на раждане, месец, година... ГЛЕДАМ НА КАРТИ ТАРО- на приятели които твърдят ,че познавам-100%, това не е реклама, а искам с първите десет да разбера резултата от гадаенето!
АнонименКакво е молитвата?
Какво е молитвата? -начин да се докоснеш до Бог? -начин да потърсиш душевно убежище? -проблясък в тъмнината? -вяра? И защо трябва да се молим? Нека всеки изрази своята гледна точка.
АнонименПтици и тяхното значение
С тези създания са свързани много суеверия.В северна Англия,вярват, че ако в къщата случайно влети птица скоро ще научите за нечия смърт.Твърди се,че дивите птици са вестоносците на животинското кралство. КОС: Птица от семейство врани, за която се твърди,че носи лош късмет.Ако се завърти около вас и запее,в най-скоро време в живота ви ще влезе нова любов. ВРАНА: Да видите врана е на късмет.Заговорете птицата и ще станете по-мъдри. КУКУВИЦА:Ако чуете гласа на кукувица през пролетта,пожелайте си нещо и то скоро ще се сбъдне.Ако я чуете, докато сте на тревата, през следващата година ще получите богатство. СИПКА: Тези малки птички са благоприятно знамение.Разкажете им проблемите си и щом отлетят, те ще ги отнесат,така,че трудностите ви скоро ще изчезнат. СВРАКА: Хората не обичат много тази птица,ако видите само една сврака,това е лоша поличба.Кажете думата" гарван", за да противодейства на лошия късмет.Две свраки носят добро.Ето една стара английска песничка: Една ти носи мъка Две донасят радост Трички за момиче Четири за момче Пет са за сребро Шест за злато Седем са тайна, нивга неизказана. БУХАЛ:На бухала му се носи славата на гадател.Задайте му въпрос и знайте,че едно избухване означава "не", докато две са "да".Повече от две избухвания означават,че трябва отново да зададете въпроса. КЪЛВАЧ:Тази птица притежава магически сили и се казва,че закриля кралете и дърветата. ЛЯСТОВИЦА:Ако лястовица свие гнездо на къщата ви, имотът ще бъде защитен от бури и ветрове. ВРАБЧЕ:Приятелски настроена малка птичка.Ако случайно влети в къщата ви,скоро някой сериозно ще се разболее. ГЪЛЪБ:Ако кацне на поляната пред къщата ви,скоро ще разберете за изневяра.
АнонименПочти всяка нощ се чува пукот от мебелите в дома ми?
Здравейте, почти всяка нощ се чува пукот от мебелите в домът ми, ако някой знае нещо за това моля да ми отговори.
АнонименАнгелите - мит или реалност ?
Аз вярвам в съществуването на ангелите, защото те ми помагат много за разрешаване на възникнали проблеми от различно естество както и за изпълнение на желание стига то да е формулирано,положително. Ангелите обичат да работят с позитивни и добри хора, те ни изпращат много знаци които ние трябва да забелязваме, винаги може да напишете писмо до своя ангел-пазител, в което да опишете как се чувствате и с какво искате той да ви помогне,след изпълнението на вашата молба изгорете листа а пепелта разпилейте по вятъра.В основата на всичко е вярата и положителната мисъл! Ще се радвам, ако някой който е работил с ангелите го сподели!