Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименМайка ми ме уби насън
Бях в лодка, насред малко езеро, съвсем близо до брега. На брега стояха майка ми и баща ми, който почина преди 7 години. Всички ние не изглеждахме като себе си. Дрехите и прическите ни бяха като от 30-те год. на миналия век. Майка ми искаше нещо от мен но аз и отказах, тя се ядоса и ме наръга с вила. Паднах във водата. Бях вече мъртва и сякаш можех да направя всичко. Подадох глава над водата и вторачена в тях направих така, че да паднат и те във водата и да се удавят. Брат ми, който е пи-малък от мен се появи в съня и също започна да се дави. Гмурнах се след него и го прегърнах силно. Предполагам, че съм успяла да го спася. После сънувах сцената с убийствата много пъти един след друг. Сънувах преди 7 сутринта.
АнонименСън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?
Сънувах, че съм на театър и в постановката участва човека, който обичам. Гледах го как танцува на сцената. След това бях на вън с приятелка, когато той се появи говорихме за това,че не трябва да се натоварва след операцията (в реалния живот наистина го оперираха скоро). После с него се прегърнахме и останахме така, защото и на двамата ни беше хубаво. Целунах го, той ми се усмихваше. След това се озовах сама на безкрайно дълги стълби. Около мен имаше красиви цветя. На всяко стъпало имаше дребни предмети, може би сувенири. На всеки предмет имаше по нещо написано от него. Аз слизах надолу и търсех нещо, което е важно за мен да го прочета. Събуждах се на няколко пъти и пак продължавах да сънувам от където е спрял сънят, ако това има някакво значение и някой може да ми обясни какво означава съня.
АнонименДа се боря ли за него или да се откажа?
Аз съм почти на двайсет, преди около година се запознах с момче, хареса ми още тогава. Имаме общи познати и се виждахме често. Скоро разбрах, че не просто ми е симпатичен. Виждах, че и аз не съм му безразлична. В началото намирах хиляди малоумни причини между нас да не се получи - финансови например.. Аз вечно бях без пари, което е изнервящо и ограничаващо, без работа и все още без образование, което ме караше да се чувствам недостатъчно добра и неуверена..аз съм си притеснителна, което също ми пречи понякога. После спрях да мисля за глупости и просто се радвах на моментите ни заедно, особено когато имах някоя минута с него насаме. Радвах се в началото и в края на срещите ни, защото можех да го прегърна. Знаех, че не съм му безразлична поне физически и една вечер след ксте той предложи да отидем в хотел. Честно казано ми се искаше да отида но тогава мислех, че той има приятелка, която е в чужбина и отказах. Скоро имах рожден ден и след края на вечерта бях най-пияна. Накарах гостите си да спят в нас, всички на едно легло. Той беше до мен, целунах го а той ми отвърна. Виждахме се след това но не обсъждахме целувките. Стана така, че замина в друг град, вече не се виждахме често. Веднъж се върна за седмица. След събиране с приятели го поканих в нас, правихме секс. На следващата вечер пак. След това му казах, че имам чувства към него, но той ми каза, че не чувства същото и че му е кофти, че ме е наранил. След не много време се видяхме пак насаме за секс. Въпреки че беше хубаво за мен, защото съм била с него се чувствах зле..беше само секс. И така се виждахме по-рядко и се отдалечаваме един от друг. А уж сме. Кприятели..както се разбрахме. Минаваше време аз исках да му казвам какво се случва с мен и да знам как е той а той все беше зает да ми пише. Една вечер бях растроена щях да си изкарам на него а той реши да ми пише..разказах му какво ми е и го питах дали не иска да е с мен, защото още е влюбен в бившата си и му трябва време или никога не е можело да сме заедно и дали щеше да е различно ако не трябваше да замине. Каза ми, че наистина му пука за мен и не иска да ме нарани, и че чувствата му не са каквито искам и че незнае дали е можело да е различно ако не беше заминал. Мисля че ако няма чувства няма как да е възможно да сме заедно и да не беше заминал. Но не знам дали не се страхува..не може да се реши..не разбирам дали да продължавам да опитвам или да го оставя на мира?