- 18.10.13 01:49#1Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Сънувах, че съм на театър и в постановката участва човека, който обичам. Гледах го как танцува на сцената. След това бях на вън с приятелка, когато той се появи говорихме за това,че не трябва да се натоварва след операцията (в реалния живот наистина го оперираха скоро). После с него се прегърнахме и останахме така, защото и на двамата ни беше хубаво. Целунах го, той ми се усмихваше. След това се озовах сама на безкрайно дълги стълби. Около мен имаше красиви цветя. На всяко стъпало имаше дребни предмети, може би сувенири. На всеки предмет имаше по нещо написано от него. Аз слизах надолу и търсех нещо, което е важно за мен да го прочета. Събуждах се на няколко пъти и пак продължавах да сънувам от където е спрял сънят, ако това има някакво значение и някой може да ми обясни какво означава съня.ОтговорОтговор с цитат
- 18.10.13 08:44#2от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Здравейте,
Никак не ми е приятно да разгадавам "Гадни " сънища !Може и да си обичате човека,но...той разиграва "театър" пред Вас.Цветята са бременност,при това с момиче.Надписаните сувенири са ,че не четеш заслепена от любов житейските послания.Слизането по стълби - скоро ще се приземиш и всичко ще се изясни
Съжалявам за тълкуването !
ОтговорОтговор с цитат - 28.10.13 04:50#3от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Ще разтълкуваш ли и мойте сунища и аз всяка вечер сънувам мъжа кото обичам все го сънувам че ми говори нещо на аз не го чувам после започнах да го сънувам че ме отблусква от него със рака и ми обръща гръб все не мога да го видя добре само лицето му виждам ще ми кажеш ли какво означава този сън много ще съм ти благодарна ОтговорОтговор с цитат
- 30.10.13 12:50#4от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Девина, благодаря Ви за тълкуването. Нарочно не отговорих веднага, не вярвах напълно на написаното и си обяснявах съня по-скоро като спомен. Както и да е оказва се, че имате право, само бременността не се връзва още..ОтговорОтговор с цитат
- 30.10.13 07:52#5от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Много зависи часа в който си сънувала.Има сънища които стават до 15 г.А има и такива до 9 месеца Можеш и друго мнение да вземеш.Но по принцип до сега не ме е лъгало тълкуване.Самата аз също много сънувам и то не само за мене.По някога се събуждам като пребита .За цветята съм сигурна.Имам си дъщеря за която близо 8 г. се лекувах Три месеца преди да забременея с нея брах кокичета,много кокичета.ОтговорОтговор с цитат
- 30.10.13 07:54#6от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?И за цветята не съм обърнала особено внимание - цъфтящи или зелени са били.Ако са цъфтящи е момиче.Ако са зелени е ядове...ОтговорОтговор с цитат
- 30.10.13 07:56#7от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Мило момиче,няколко пъти изчетох написаното.За съжаление в един сън има значение цвета на дрехата в която е облечен,обстановката,много дребни на вид неща.Не зная как да разтълкувам този сън!Не мога! Съжалявам!ОтговорОтговор с цитат
- 31.10.13 02:44#8от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Цъфтящи бяха цветята и красиви, мисля, че предимно червени. Знам, че сънувах сутринта, да кажем между 5-7ч. Благодаря Ви отново ОтговорОтговор с цитат
- 31.10.13 07:29#9от: Сън спомен или сън, който ми казва това, което не виждам?Между 3 и 7 часа сънищата са истински и се сбъдват до 9 часа,9 дена,9 седмици,9 или 15 години.Значи може да се случи и на 1-2 -3 но винаги се случва до определената дата.Такива са сънищата които са от 12 на обяд до 15 часа.
Определено ще има момиче Може да не е за вас,но ще е свързано с вас.С тези червени цветя
Успех !ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest