Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Майка ми ме уби насън

Майка ми ме уби насън

  • 13.11.13 09:16#1galyagalyaНовакРегистрация: 05.10.13Град: -Отговори: 3Майка ми ме уби насънБях в лодка, насред малко езеро, съвсем близо до брега. На брега стояха майка ми и баща ми, който почина преди 7 години. Всички ние не изглеждахме като себе си. Дрехите и прическите ни бяха като от 30-те год. на миналия век. Майка ми искаше нещо от мен но аз и отказах, тя се ядоса и ме наръга с вила. Паднах във водата. Бях вече мъртва и сякаш можех да направя всичко. Подадох глава над водата и вторачена в тях направих така, че да паднат и те във водата и да се удавят. Брат ми, който е пи-малък от мен се появи в съня и също започна да се дави. Гмурнах се след него и го прегърнах силно. Предполагам, че съм успяла да го спася. После сънувах сцената с убийствата много пъти един след друг. Сънувах преди 7 сутринта.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.12.13 06:11#2минаминаНовакРегистрация: 08.12.13Град: СофияОтговори: 10от: Майка ми ме уби насънМисля,че това е за добро,но не съм сигурна.
    Поне като сънуваш мъртвец е за добро.
    Ако сънуваш мъртевец и той те вика при себе си,значи,че скоро някой от семейството ти ще умре.Ако говориш с мъртвец пак е за добро.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.12.13 10:58#3мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Майка ми ме уби насънСтрахотен и интересен сън кратко и ясно леко за четиво
    Сънят ти е показен както зеленоочка ти е е писала да така е ако сънуваш че умираш ще се възродиш, но тук има и вода ако водата е била бистра сънят ти е нее добър ако е била мътна добре и цветовете играят ролят и дрехите но както и да е
    успех
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest