Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКакво означава сънят ми ?
Не помня по-голямата част от съня,но помня как някаква жена ми разкрива,че тя е рептилия и ми показва нейна снимка как се трансформира. Личеше си,че е добронамерена,а след това ми обясни,че те са тук с мир и не искат да навредят на никого,но понеже знаят как ще реагират хората (ще искат да ги убият) се крият.Странното в съня е,че съм запознат с тези неща за рептилиите,илюминатите и т.н. от максимум година,а съм сънувал този сън доста отдавна,когато съм бил малък.Имах и още един сън,който сънувах пак скоро и бях сънувал като малък,но нещата в него не са ми били ясни (познати) тогава,а сега вече - да,както и с този,за когото Ви пиша в момента.Това е доста странен феномен според мен.Какво мислите за съня и за работата с тези повтарящи се сънища ?
АнонименДоста плашещ сън
Не знам дали сънувах,или не,затова съм леко поуплашен,но нещо се разбудих вечерта и погледнах към вратата на терасата (алуминиева дограма с прозорец) и видях нещо,което беше почти като това нещо http://i74.photobucket.com/albums/i279/willease/anigif25.gif . Уплаших се,но станах,дигнах ръката си и посочих към него.Докато го гледах ме беше леко страх,но като го погледнах в очите за секунда,изтръпнах и се събудих.Според вас сън ли е било или ? И щом помисля за случката,тоест по-скоро щом се сетя как изглеждаше и как го погледнах в очите целият настръхвам.
АнонименСтранен сън с баба Ванга
Сънувах,че съм на село.Отварям входната врата и какво да видя - пред мен баба Ванга.Погледнах я изненадан и тя ми каза нещо,което принципно звучи безсмислено,но в самия сън осъзнах какво има предвид.К аза ми: "използвай третото краче,моето момче",като разбрах,че има предвид за третото око.Аз се разплаках и й казах,че опитвам но не се получава.Попитах я как,но тя ми каза само,че трябва да опитам по друг начин.Да приемам ли буквално съня ?