Sanovnik.bg»Мрежата»Бояна»Моите форумни теми

Моите форумни теми

БоянаКакви са признаците момче да харесва момиче
Моля кажете какви са признаците момче да харесва момиче?Моля кажете аз нямам никаква представа.Все пак аз съм момиче трябва да знам!
БоянаСтранни неща се случват около мен
От скоро чувам звуци и понякога усещам,че не съм сама.Понякога предметите падат сами.Не знам дали сте чели разказа ми,в който казвам,че каквото сънувам се сбъдва.Това ме притеснява най-много. Напоследък започнах да сънувам паранормални същества!Моля помогнете дайте ми съвет!
БоянаКак да му кажа, че го харесвам
Моля,кажете ми какво да направя,за да привлека вниманието на момчето,което харесвам.Имаме много общо!Аз не съм от онези момичета,които се гримират на моята възраст.Та всъщност аз съм на 12.Не съм имала 1 целувка или гадже,а и мисля да нямам скоро,но просто не издържам!Искам да му кажа какво чувствам.Но има 2 проблема! 1-Не знам как ще реагира! 2-Много съм срамежлива и много се изчервявам когато момче ме заговори.Преди няколко дни в час по Български език и Литература госпожата ни сложи да седим заедно.Толкова се изчервих,но си личеше и той че е много червен.Но най се срамувах,след като чух коментарите!`Умник до умник.Пасвате си!`.Аз само си чувствах нещо в корема си,но не зная какво моля кажете ми.Чувствам го когато седне или се доближи до мен.Това което харесвам в него е,че той е срамежлив,мил,умен,забавен и още много други неща!Моля помогнете ми!Кажете как да му кажа,че го харесвам!
Бояна2 момчета ме харесват - кой да избера
2 момчета ме харесват.Какво да правя?1е о тголям град преди 2 когиди дойде в училище,а другото е в моят клас.Беше го срам да ми каже и негов приятел ми каза. Чудя се ако се съберем може да го е срам да ми казва за него и няма да е честен с мен.Аз имам малки чувстра към него.Харесвам текива като него умни,чувствителни и сладки.Другото момче е русо с сини очи което ми харесво,но е побойник и по-лош характер. КОЙ ДА ИЗБЕРА :cry: :blush:
БоянаДа повярвам или не
В един малък град имало две момичета , които постоянно се обаждали по телефона и си правили шеги с хората.Един ден те отишли на един хълм без позволение,но един луд ги хванал и искал да ги убие,но някакси момичетата се добрали до телефон и се обадили за помощ, но никой не им повярвал и те били жестоко убити.И сега ако някой ти се обади по телефона и мълчи-това са двете момичета, които търсят отмъщение за нелепата си смърт! На мен това ми се случи и не знам дали да вярвам. :cry:
Боянакаквото сънувам се сбъдва
Почти винаги каквото сънувам се сбъдва.За мен е странно,защото съм само на 11г.Дори когато сънувам лоши сънища за чудавища на следващият ден все едно ме следят и ми се привиждат паранормални неща. МОЛЯ ДА КОМЕНТИРАТЕ !!! :cry: