Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Как да му кажа, че го харесвам

Как да му кажа, че го харесвам

  • 16.10.14 03:12#1БоянаБоянаНовакРегистрация: 26.06.13Град: -Отговори: 11Как да му кажа, че го харесвамМоля,кажете ми какво да направя,за да привлека вниманието на момчето,което харесвам.Имаме много общо!Аз не съм от онези момичета,които се гримират на моята възраст.Та всъщност аз съм на 12.Не съм имала 1 целувка или гадже,а и мисля да нямам скоро,но просто не издържам!Искам да му кажа какво чувствам.Но има 2 проблема!
    1-Не знам как ще реагира!
    2-Много съм срамежлива и много се изчервявам когато момче ме заговори.Преди няколко дни в час по Български език и Литература госпожата ни сложи да седим заедно.Толкова се изчервих,но си личеше и той че е много червен.Но най се срамувах,след като чух коментарите!`Умник до умник.Пасвате си!`.Аз само си чувствах нещо в корема си,но не зная какво моля кажете ми.Чувствам го когато седне или се доближи до мен.Това което харесвам в него е,че той е срамежлив,мил,умен,забавен и още много други неща!Моля помогнете ми!Кажете как да му кажа,че го харесвам!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.14 04:22#2ссссНовакРегистрация: 07.10.14Град: -Отговори: 9от: Как да му кажа, че го харесвам по принцип с бележка, за твоята възраст това е по-подходящо, ако искаш да му кажеш, и изобщо не се страхувай от реакцията, ако е такова страхотно момче и реши да откаже, няма да каже нищо на никого, но ако е от глупаците--споко след една година кандидатстваш и ще се махнеш от класа ти!! сега е момента, пиши бележкаОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.14 04:27#3БоянаБоянаНовакРегистрация: 26.06.13Град: -Отговори: 11от: Как да му кажа, че го харесвамМерси и наистина имам планове да се махна от даскало! ОтговорОтговор с цитат
  • 16.10.14 05:06#4********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамПротегни си ръката в час и му погали пишката. Не се страхувай от реакцията му, каквато и да е тя. На следващия ден направи същото. Ако не е приел в началото, то ще размисли. ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 03:52#5БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Как да му кажа, че го харесвамBoyyana,честно казано съвсем е нормално да харесваш някого,дори и да е от твоя клас.Момчетата често си падат по по-срамежливи момичета,което е в твой бонус.
    На мен често са ми казвали,че ако харесваш някого от твоя клас,шансовете ти са отрицателни и ще си омръзнете.
    Не е вярно,изцяло зависи от човека и ситуацията.

    Честно казано,ако си сигурно,че той те харесва-поне малко просто си преодолей страха и почни да го питаш разни неща относно някоя задача,дали има хоби,неща свързани с него.
    Бих ти дал други съвети,но си още малка.

    Освен това,не искай съвети от нас и от това място,защото най-много да завършиш,като:
    Синъо-А той е козар,който си вре коментарите навсякъде.
    Синъо---май се осмели накрая да напишеш откъде си :y: Сега знам къде трябва да ходя.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 04:16#6********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамНеска научих, че ена твоя съученичка, която те е познала във форума е направила това вместо теб. Така са те - все гледат да се наместят, да изпреварят, да отнемат живота, за да го изживеят като животни. На това му казват "има".


    А ти, Вар седми, с баща шести, син осми, и с амбиции за правнук стотни, комуто отсега правиш място... не те била блъснала теб кола в центъра, както си помислих!

    - Да аплодираме на Вар пра-пра внуците с фанфари, оръдеен залп и тазвечерната заря! Баловете започват в 21:00.



    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 04:52#7БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Как да му кажа, че го харесвам Брей брей-сега имам и пра-внуци.Първо ми тропнахте,че имам син,а пък сега и внуци.....
    Честно казано Баща ми няма нищо общо с мене по характер,нооооо все тая.

    Как ме определи толкова бързо какъв съм не знам.
    Не бях ли полицай,скитник,вар,амбициозен злодей,архитект,популист.

    Ще те питам нещо.
    -Какво работиш?

    Ще ти кажа нещо.
    -Пусни 1 Лото + и спечели 1 милион и напусни това място,на твоите години човек е редно да не седи пред екрана,вземи си разходи кравите и на връщане пусни тото,може пък да си късметлия.

    Аз си знаех,че имаш проблеми с твоята cabeza,но чак пък толкоз.
    Моля те ела на посещение в Даскало,ще те аплодирам и ще имаш много престиж.
    Може пък и да се окажеш с грациа кой знае?

    Solo voy a decir que tu tienes los problemas mentales y me pareces un poco como si tienes pelo del tonto.
    Биг Жей-Иницал за Синъо-все още не си ми казал,кой е този човек.Аз намерих 1 Жей,ама той е негър певец.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 05:29#8БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Как да му кажа, че го харесвамТи сериозни ли гледаш такива видеота....не се излагай,дръж се на ниво.Не е в твой стил да правиш така.
    Вариантите са или да ми измислиш нова обида,или да ми дадеш коментар без смисъл,че да се смея,затова ...стегни се "братко" :y:

    Пък и за какво са ти удължени крака.....от моето училище момичетата са от по1.55 до 1.65 и са много по-красиви от тези 2те на видеото....Дори тази на Профилната ти снимка е по-хубава,но знам,че това не си ти Иване ps: .Аз съм от Блак Опс и разпознавам хората и от най-малката информация,но имам затруднения с хората,които имат серебро проблеми,ама те са най-забавни.


    Кажи ми кой е Жей и Виж тази статия: "Кой живее под земята" там можеш да намериш отдавна изгубеният ти едър-рогат добитък скотмене : )))
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 05:39#9БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Как да му кажа, че го харесвамИ работи ли? ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 05:43#10********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамМацка, срамежлив е ,защото не е обрязан, което е нехигиенично. Освен това като цяло в бита му хигиената не е на добро ниво. При добра чистоплътност срама може да е само външен, и то обикновено от по-кирливи хора. Срамът убива - хората умират от срам. В момента всички потъват, което се усеща като срам и като п*тка, затова казват за нас-мъжете, че сме п*тки. Ние умираме. Живеещите ни убиват. Срамът е обвързан и с ени срамни устни. Оказва се, че за да не умрем трябва да убиваме. Заедно с новите военни съюзници убиваме ени лоши хора.

    Ето защо мисля, че трябва да се помирите от чужда армия, за да не бъдем такива животни и да вложим повече в продължителността на живота си, както и в удовлетворението от него. Без да си пречим и да сме жертви едни на други.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 05:46#11********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамНе знам, нали нямам право да участвам в тези неща, защото териториите са разпределени от отдавна. Така че не съм си го купил, но мога да изложа мнението си как би работил по-добре. Само да се намери некой Сомалиец, който жените да обожават.

    Имате ли достатъчно?

    Виж сега War, блокажа на енергията не е случайно нещо - по-големи сили имат интерес да е така. Борбата е безсмислена и самоубийствена. Човек само се доповрежда, доказвайки на всички как е луд. Така черните к*рове са доволни и си зимат парички, за да го правят така или онака, та да се получават такива и онакива резултати. Има една българска приказка - "кога ти почерня?"
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 05:50#12БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Как да му кажа, че го харесвамДобре,да приемем,че просто аз съм много тъп и не разбрах,какво ми написа.
    Отивам да играя футбол,защо ти казвам,какво ще правя?
    -Защото съм популист : ))).Пък и без това,зависи от човека,някои са склонни да се бият за справедливостта,но често не са разбрани,а добрите им жестове и човечността бива забравена още на следващия ден.
    Затова заслужават масова гибел,а останалите щастие.
    Едва ли ще ме разбереш,какво ти казвам,но може и да се окажеш вундермистер.Адиос Грациамен или на Руски Всего Хорошего Друг.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.10.14 06:02#13********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамТъпите тъпчат - ени в червото, други в червото на дамите. Те обичат да ги тъпчат, за това са им тъпи, най-вероятно. В бг е пълно с тъпаци - кой от кого по-наядени и по големи. Големи тъпкачи - те са идеала. Има и гадни педали, има всякакви... Така че това е хубаво - те не остават без любов, тоест без червена аура от някоя жрица.

    Интересна е тъпотията в децата им - като унаследена е. Тъпотата е в резултат от мракобесието, а с това се бори една руина - църквата. Мракобесието е враг на образованието, а у нас то е част от него. Църквата не става, за това трябва сами да се образоваме, ако не искаме да сме тъпаци. Но пък тогава нямаме от любовта на червената жрица.




    Да видим какво се получава от нещо, което много решават че е тъпо - ами то отива при мракобесието, както всичко, до което се е докоснал умът на служителя. Те сортират, разпределят. Съответно тъпотията се увеличава.

    За остроумните си коментари много пъти съм получавал оценка тъпо. Както и отдалеченост и неразбраност - отчуждение. Така че кой ще даде повече на мракобесието - аз вас всичките, или вие мен - 1 човек?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 21.10.14 02:50#14БоянаБоянаНовакРегистрация: 26.06.13Град: -Отговори: 11от: Как да му кажа, че го харесвамПроблема е,че и той е много срамежлив и почти не си говорим,а когато се погледнем всички започват да ни правят майтапи,защото ставаме червени и то много.ОтговорОтговор с цитат
  • 22.10.14 08:12#15********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Как да му кажа, че го харесвамСамо мога да ти кажа какво ще произлезе от него, ако не ни будалкаш разбира се - нещастник.

    Може би за някои идиоти са поправили тази съдба. Но пък ще се явят врагове, и той после ще може само да казва загадъчно: "животът ме подреди така..."

    А пък ако му търсиш жертви, които да мине, то едва ли си нацелила...
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest