Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Забременях, а съм на 14

Забременях, а съм на 14

Забременях, а съм на 14
Той е на 15 и е много готин. Страшно мил е с мен и двамата много се обичаме. Преди около две седмици решихме да го направим защото се почуствах готова. Майка ми и баща ми бяха отишли в чужбина и го направихме у нас. Първо се изкъпахме заедно и беше страхотно. После отидохме в спалнята. Той ме сложи на леглото и започна да ми прави френска.

След това му направих сви*ка, колкото и да съм неопитна в се*са. Той си сложи презерватив и си вкара члена в мен. Презервативът се скъса и той свърши в мен. Веднага пих Ескапеле и си направих тест за бременност. Бях бременна. Какво ще правя, как да кажа на мама?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
50
44
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (26)

Изпрати
Христина
Христина
27.03.2014 16:24
Нямам думи да опиша случилото се. Тъпо мислене..бил готин...на 15...ей голямо постижение, че сте го направили. Пусти шамари
9
2
Мими
Мими
27.03.2014 16:03
Е, как веднага след половия акт си си направила тест и си била бременна? Тестовете отчитат бременност в първия ден на закъснението! Само кръвният тест прави по-ранно отчитане от теста. И... егати тез сперматозоиди бързи.. Веднага намериха яйцеклетка, че и я оплодиха... Така, до това води непросветеността на младежта и бързането, сякаш ще умрете утре... тоз сърбел, ей!! НА 14 още не знаете какво ВИ се прави ( да не съм груба, ама не знаете секс ли ви се прави, пикае ли ви се), а на 15 още пикаят на лопуша (както казват възрастните хора)... вместо да си гледате детството се чудите как да пораснете по-бързо... Извинявам се за острото изказване, ама не мислите деца хубави и млади!!! Вместо да се правите на големи и да си мислите, че сте много яки като се мъчите да приличате на разни кифли, така се получава... А скъсан презерватив, се получава като не знаете как се използва... иначе в училище като ви заговорят за това, ви е все смешно и много знаете! Какво да кажеш, на вашите ли - ами честити им, че ще стават баба и дядо, а ти майка! Кажи им, че си поредното сглупяло момиченце...Един, аборт може да ти струва много, така че, честито - ще разбереш какво е да си майка... Каквото и да кажеш на родителите си, просто ще се запитат къде са сбъркали с възпитанието ти... Въпроса е как те ще реагират... Ами няма да им е приятно, че щерка им е забременяла от първия срещнат келеш, ама като не мислите така е! Пожелавам ти единствено да те подкрепят, каквото и да решиш... и да не провалиш живота си, ако решиш да запазиш детето си, като се откажеш от реализация.. Дано ако решиш да го запазиш, то не се окаже от онези потърпевши дечица, които ще страдат за грешките на майките си и ще бъдат обвинявани, че майка им се е отказала от еди си какво заради тях... Не мислите и после се жалвате... Е, като сте толкова големи оправяйте се.. В случаите с аборта, ако решиш да стигнеш до там - направи го в легална клиника, в нелегалните може да пострада живота ти! Но при всички случаи ще си получиш травма и има вероятност да се обвиняваш цял живот.. Имай предвид, че на твоята възраст е много рисковано, т.к. може след време да нямаш тази възможност, а да искаш много дете... Лош е и варианта да родиш и да си оставиш детенцето в дом.. Роди си детенцето, мама и тати дано са на тоя страна, родителите на онзи пикльо също да помагат и си довърши училище.. После детето ще е пораснало може и в университет да идеш, за да му даваш пример. Децата са стимул, не пречка...

Извинявам се за грубия тон, но понякога това заслужавате, и всичко което изписах е искрено и наистина ти пожелавам най-добрия развой на нещата!
14
0
с
с
28.03.2014 01:51
Кво се извиняваш бе?Не осъзнаваш ли колко е лошо положението в България?
3
3