Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»На кръстопът съм Обича ли ме

На кръстопът съм Обича ли ме

На кръстопът съм Обича ли ме
iЗдравей те,аз съм тинейджърка(на 15 съм) и както всички останали и аз се влюбих,но твърде късно...

Всичко започна през миналото лято тогава се събирах с една компания(отивах ме си на село за ваканцията и винаги сме си излизали тези хора),ала един ден едната ми приятелка излезе с брат си(той е 1 години по малак от нас).

Всичко беше нормално първите дни,но после започна да му личи,че ме харесва:искаше да оставаме повече време заедно;изпращаше ме вечер;защитаваше ме и такива.И един ден всички са прибраха по-рано само аз и един приятел останахме;скоро дойде онова момче седна при мен на пейката и ме целуна на сила,аз не му отвърнах,но след няколко дена всичко се промени.

Започнаха се целувки (дори с език)и една вечер той ме попита дали го обичам -аз не му отговорих нищо.След може би една седмица той пак ме попита дали го обичам,този път аз му казах 'какво ще стане ако те обичам или не' и да той си тръгна.Мисля,че тогава го нараних.И да лятото почти свърши и ние се прибрах ме да ни 'гласят' за даскало.

Започнах да се влюбвам в него и там когато сме излиза ли още си личеше,че има нещо.Да и ето дойде зимната ваканция(не го бях виждала един месец)и чувствата ни бяха все същите,той го показа и аз донякъде.

Но точно преди месец,аз вече го бях забравила,но за жалост мама ми съобщи,че дядо им е починал аз се разревах и веднага написах смс на сестра му с моите съболезнования(ала тя още не знаеше и дефакто научи от мен за смъртта на дядо си)стана ми много мъчно щото не е трябвало да научи от мен ,но какво да се прави.

Ние не можах ме да си дойдем тогава,а чак след една седмица-тогава него не го видях само сестра му пък и аз не се сещах за него по онова време.

И оттук нататък е интересно,значи през пролетната ваканция го видях един път в магазина на село,само се гледахме без да си кажем и едно 'здравей'. Но онази седмица случайно се събрахме цялата компания и аз не можах да разбера кога той ми взе телефона,помолих го да ми го даде,а той само ми се усмихваше.Накрая аз ги попитах какво искат в замяна да ми го върнат и там един Стефан каза ,че трябвало да целуна въпросното момче(аз направих една отрицателна физиономия а той се беше нагласил и си личеше ,че изгаря от желание да ме целуне).

После погледнах го по едно време и той ми се усмихна и си хвана ръката и почна да си прави смучка (тва е намек нали).Да заваля дъжд и бяхме принудени да си ходим.Тази седмица ние пак си идвахме те също; и аз се бях разбрала със сестра му да излезем.Ала аз го видях по-рано да минава с колелото и се спря и говорихме около 5 минути.След обет пак се събрахме непринудено и той постоянно ме гледаше(да добавя той винаги ме гледа ама винаги ама не както другите момичета).

Сестра му си отиде,но беше рано и аз реших да остана с другите.Играхме федербал с него и после той чисти билярда само и само да играем,ама на мен не ми се играеше и му отказах,но останах да го гледам(между другото този билярд е виновен за всичко между нас). На мен ми звънна кака ми,че трябва да се прибирам и аз почнах"ама како нали знайш че аз мн те обичам и...."и той каза да и аз тебе много.Погледнах ме и се и аз тръгнах.

Обаче той извика след мен да се спра и че щели да ме изпратят донякъде...изчаках ги и тръгнахме,но докато вървяхме ръката ми неволно се допря до неговата но той не отдръпна неговата .Стигнахме до един магазин и той си взе кола и аз попитах другото момче дали може да пия кола щото той я държеше и ми отговори въпросния с"да",аз пих после и той гледах ме се и така и днес се разбрах да излизам с тях двамата,но ние си тръгнахме много рано и не успяхме...

Та въпросът ми е аз още го обичам ,а той дали мен все още... минаха 8 месеца оттогава и ако "да" как да му го покажа?Моля Ви пишете ми важно е за мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
snitch
snitch
22.04.2013 20:47
Кво значение има дали те обича или не.Ти си на 15...
Да няма да се жениш за него.Използвай го,да ти купува разни работи и като ти омръзне,го зарязвай.Така прави приятелката ми ;Д Само че при нас има и обич ;)
0
0
9727jh
9727jh
22.04.2013 17:17
Няколко предложения
1.Прати му бележка,но от анонимен!
2.Опитай се когато сте заедно с компанията и с него да предложиш да играете на ,,истина,риск или %,,
и когато се падне той и избере истина го питай дали ое те обича или кой харесва,,(или ако избере преизвикателство да целуне или да каже не6то на момичето,което харесва/обича.

(на с няколко години съм по-малка от теб и съм в подобно положение съм само това ми хрумна)(не съм пробвала нио от това)
0
0