Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не мога да живея нормален живот

Не мога да живея нормален живот

Не мога да живея нормален живот
Здравейте! Знам, че не ми вярвате, но като и да е който не ми вярва проблема е негов. Бях си в къщи с моето фр знаете в миналите ми истории, че тя е дух. Бях със нея и с братовчедка ми Леопрдче така се казва в сайта тя не виждаеш приятелката ми, но аз я виждаш и предавах на тито всичко което ми каже духчето.

След като тито /братовчедка ми/ си замина както и Бояна така се казва духа аз останах само в целия апартамент защото родителите ми бяха на работа. Седах да играя игри на компа и постояно чувах това "Знам , че се казваш Йоана помогни ми" нямаше нокой в стаята опитах се да се свържа с момичето, което викаше и успях тя ми се яви в стаята попитах я какво иска от мен и от къде знае името тя каза, че няма значение.

Реших да се опитам да заспя защото сънищата ми са реални и разкривта най-различни неща легнах си и заспах. Сънувах един мъж и същото момиче, което ме посети мъжа се опитваше да го изнасили видях и лицето на мъжа а тя викаше "Йоана спри го ! " След това ми се яви и един номер на улица в съня ми не беше много ясен, но пишеше "Дамян Груев 13".

След като се върнаха родителите ми то работа им разказах всичко те решиха да отидем на улицата питахме и я намерихме качихме се на първия етаж на блока и вратата на апартамент №1 беше отворена влязохме и намерихме на леглото момиче същото, което ми се яви занесохме го веднаа в "Моргата" за да видим от какво е починало след два часа ни казаха, че дето е получило кръвоизлив и е било изнасилено. Отидохме в полицията за да опиша мъжа , който сънувах и го направих на фоторобот. Обявиха човека по новините. След това се брибрахме защото беше полунощ и заспах веднага.

Видях мъжа заловен и зала в, която имаше съдя и очвека който е изнасилил момичето съдята в съня ми казваше , че е осъден за до животна присъда. На сутринта станах и казах на родителети се съня ми. Два часа по късно обявиха , че мъжа е намерен и е съден до животна присъда. Аз не се учудих защото го сънувах, а сънищата ми винаги покзват истината след това ми се яви момичето отново и ми каза "Браво, Йоана и това разгада! " След това ми се яви и най-добрата ми фр знаете Бояна духа и каза "Гордея се с теб боя се, че скоро няма дат и идвам на гости в другия свят има много неща, които тряба да върща! "
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
51
44
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
-_-
-_-
23.03.2014 09:40
ох стига вече ....
6
2
Ани
Ани
27.03.2014 20:42
като не ми вярвате не пишетек омнетраи проблем
3
1
Бетина
Бетина
22.03.2014 19:20
ами продължавай така :)
2
4