Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Тя настрои всички срещу мен

Тя настрои всички срещу мен

Тя настрои всички срещу мен
Колко жалък би бил човек, че да говори зад гърба на друг. Ако тази жалка смотла Валерия беше възпитана щеше да знае, че не е хубаво да се говори зад гърба на човек. Тя настрои всички срещу мен. Приятелите ми ми забиха нож в гърба и са говорили ужасни неща за мен. От онзи ден реших повече да не съм приятелка на никой от нашия клас освен на едно момиче с което не съм се карала никога и някои момчета.

Хора, момчетата са много по-добри от момичетата. Могат да се бия, обиждат но е факт те са много по-добри приятели от момичетата. Опитвам се да не обръщам внимание, но знам какво ще стане като отида на училище. Всички ще ме нападнат. Омръзна ми Валерия да говори лъжи за мен. Опитвам се да бъда силна и да не обръщам внимание затова ми пожелайте късмет.

Благодаря ви, че прочетохте това
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
Алекс
Алекс
29.04.2014 19:06
Хич да не ти пука.Разбирам те половината ми приятели са момчета.В повечето случай момичетата са гаднярки.А и какви приятелки са ти щом вярват на нея а не на теб.Отиди и им кажи Знаете ли какво злобарки не ми пука какво мислите за мен който ми е истински приятел да е до мен а гаднярките моля на страна не ви искам мнението.
7
0
Тити
Тити
26.03.2014 14:44
При мен е същата работа.Искам да ти кажа,че на тези хора им е тооолкова скучен живота,че търсят интрига да я въртят или с други думи ''гледат в чуждата паница''.Дори да си бясна не го показвай и им се усмихни или ги затапи,те ще се вбесят,че не си раздразнена.Успех!
7
2
валентин
валентин
25.03.2014 19:49
В 4-ти клас едни родители направиха подписка против един мой съученик,и всички ми се бяха нахвърлили на мен като виновен защото са си мислели че моята майка бе създала тази подписка,но не беше тя
4
0
Зетабета
Зетабета
24.03.2014 01:25
Здравей! Щом те обсъждат-значи не си като тях,друга си,ако беше същата смачкана"кифла",едва ли щяха да те забележат.Пък и какъв косур ще открият в самите себе си-нали са деградирали до ниво и манталитет на махленски клюкарки....Смело напред и просто ги подминавай със смразяващо безразличие! Те не те заслужават! Ти нямаш нужда да си почешеш езика.какво ще обядваме днеса?!...
7
0
Анонимченцето
Анонимченцето
23.03.2014 22:21
Кажи й че въобще не се трогваш от това което казваш и, че не ти пука кой ти вярва и кой не и ще я затапиш!
2
0
Iv Valkanova
Iv Valkanova
23.03.2014 21:32
Хах и на моя гръб имаше клевети,като в момента още се продължава,а в лицето ми се мазнят,но не обръщам внимание.Даже се държа мило с тях,за да може да се изядат,че не ми пука :D Живей си живота-в училище винаги е така.Бъди силна,след време всичко се връща.
2
0
жена
жена
22.03.2014 14:21
да не ти пука, времето работи за теб.Класът просто място на което си в момента
2
0